Όσοι ενδιαφερόμενοι-υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων επιθυμούν να διεκδικήσουν μία θέση τις στρατιωτικές σχολές της χώρας μας, από αύριο, 18 Μαΐου έως την Παρασκευή, 28 Μαΐου θα μπορούν να υποβάλουν τις δηλώσεις τους.

Το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε σήμερα την «Προκήρυξη ∆ιαγωνισµού Επιλογής Σπουδαστών/τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων (ΑΣΕΙ), [Ευελπίδων (ΣΣΕ), Ναυτικών ∆οκίµων (ΣΝ∆), Ικάρων (ΣΙ)], Στρατιωτικής Σχολής Αξιωµατικών Σωµάτων (ΣΣΑΣ), Αξιωµατικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωµατικών (ΑΣΣΥ), [Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ), Πολεµικού Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Πολεµικής Αεροπορίας (ΣΜΥΑ)], ακαδηµαϊκού έτους 2021 -22».

Η διαδικασία γίνεται μέσα από τη διεύθυνση https://www.asei-assy.mil.gr και η προθεσμία υποβολής αίτησης θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 28ης Μαΐου, 2021. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας το e-mail τους και θα διαχειρίζονται την αίτησή τους μέσα από την ίδια εφαρμογή, μέχρι τη στιγμή της οριστικοποίησης και της αποστολής.

Δείτε εδώ ολόκληρη την εγκύκλιο με την προκήρυξη για τους υποψηφίους των Πανελλήνιων εξετάσεων και τις Στρατιωτικές Σχολές.