Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον Γεωργιανό ύποπτο να αρνείται τα πάντα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γεωργιανός συνελήφθη προ ημερών στον Έβρο, προσπαθώντας να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο.

Χθες, εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες, ο 43χρονος αρνήθηκε τα πάντα. Μάλιστα, αρνήθηκε ακόμα και τη σχέση του με την ληστεία στο σπίτι του ηλικιωμένου στο Πικέρμι, κάτι για το οποίο έχει επιβεβαιωθεί, αφού έχει βρεθεί το DNA του στον χώρο.
Παράλληλα, αρνήθηκε ότι έχει και οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία και τη δολοφονία της 20χρονης μπροστά στα μάτια του 11 μηνών βρέφους της, στα Γλυκά Νερά.

Μεγάλο το ενδιαφέρον των αρχών

Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικοί στο τμήμα ανθρωποκτονιών εξέτασαν για περίπου 24 ώρες τον Γεωργιανό. Αυτό από μόνο του δείχνει πόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι αστυνομικές αρχές. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για έναν σκληρό Γεωργιανό κακοποιό.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι χθες δεν είπε απολύτως τίποτα, μετά την παρουσία του στον ανακριτή για το ένταλμα ληστείας στο Πικέρμι, αναμένεται να επιστρέψει στη ΓΑΔΑ, καθώς θα πάρει προθεσμία, έτσι οι αστυνομικοί θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο χρόνο για να εξετάσουν τον εν λόγω κακοποιό.
Οι αρχές θεωρούν πολύ ισχυρό το ενδεχόμενο ότι ακόμα και αν δεν έχει συμμετοχή στη ληστεία και τον φόνο στα Γλυκά Νερά, ο Γεωργιανός να έχει πληροφορίες, ή να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις για το συγκεκριμένο έγκλημα.

Βέβαια, ούτε το σενάριο να έχει κάποια σχέση ακόμα και ο ίδιος, έστω στον ρόλο του τσιλιαδόρου, δεν έχει εκλείψει για τους αστυνομικούς.
Παράλληλα, ένα ακόμα γεγονός που έχει θορυβήσει τις αρχές είναι το γεγονός είναι το ότι ενώ έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του στη ληστεία στο Πικέρμι, εκείνος αρνείται την εμπλοκή του, κάτι που προβληματίζει τους αστυνομικούς.

Σε κάθε περίπτωση, οι αρχές περιμένουν το επόμενο διάστημα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, τα οποία ενδεχομένως θα μπορέσουν να «κουμπώσουν» με το συγκεκριμένο πρόσωπο.