Μοιάζει απίστευτο κι όμως είναι αληθινό! Θέλοντας να πάρουν εκδίκηση εξαιτίας διαφορών που είχαν με τους ιδιοκτήτες ενός ποιμνιοστασίου, ένας πατέρας ετών 67 και ο γιος του ετών 40, αποφάσισαν να… σφάξουν 16 κατσίκες σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, εισέβαλαν στο μαντρί, έσφαξαν τα ζωντανά και αμέσως τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας πίσω του εικόνες φρίκης. Λίγες ώρες αργότερα ο 63χρονος κτηνοτρόφος και ο 35χρονος γιος του ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Ομολόγησαν κατά την προανάκριση

Τα θύματα κατήγγειλαν το ξεκλήρισμα του κοπαδιού τους στην Αστυνομία και κατονόμασαν τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε., του Αγίου Βασιλείου και της Ασφάλειας Ρεθύμνου και ομολόγησαν κατά την διάρκεια της προανάκρισης.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους

Στο σπίτι και στο ποιμνιοστάσιο πατέρα και γιου κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και ένα μαχαίρι και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για ζωοκτονία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.