Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μια 22χρονη, η οποία όπως κατήγγειλε, έπεσε θύμα βιασμού από έναν συνομήλικο της, που γνώρισε μέσω Facebook.

To χρονικό του γεγονότος

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, με την κοπέλα να προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που έχει υποστεί. Το θύμα του βιασμού είχε γνωριστεί με τον 22χρονο πριν από δύο μήνες μέσω του Facebook. Αντάλλαξαν μηνύματα και είχαν συναντηθεί άλλη μια φορά πριν το περιστατικό της 19ης Μαΐου.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς η κοπέλα, ο δράστης την έβλεπε ερωτικά, με την ίδια να προσπαθεί να τον αποφύγει.


Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης είχαν προγραμματίσει το δεύτερο ραντεβού τους. Βρέθηκαν στο Περιστέρι κι έκαναν μια βόλτα στην περιοχή. Ο 22χρονος επιχείρησε αρκετές φορές να τη φιλήσει χωρίς τη θέλησή της. Τελικά, ο νεαρός κι αφού συμφώνησε και η κοπέλα, τη συνόδευσε στο σπίτι της.

Γύρω στις 22:30 επιβιβάστηκαν σε συρμό του μέτρο και κατέβηκαν στην στάση του Νομισματοκοπείου. Αφού ξεκίνησαν να βαδίζουν στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής με προορισμό το σπίτι της 22χρονης, φτάνοντας πίσω από ένα βενζινάδικο, ο δράστης τράβηξε την κοπέλα από το χέρι κι εκείνη, μάταια, προσπάθησε να αντισταθεί. Την έριξε στο έδαφος και τη βίασε.

Κατά τη διάρκεια της πράξης ο 22χρονος κρατούσε κλειστό το στόμα της κοπέλας για να μη καλέσει σε βοήθεια. Ο δράστης αναζητείται.