Να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ο 38χρονος προπονητής της ιστιοπλοΐας για το βιασμό κατ' εξακολούθηση, την αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση και την κατάχρηση σε ασέλγεια μιας 11χρονης αθλήτριας του, πριν από 10 χρόνια, ζητάει από το δικαστικό συμβούλο ο εισαγγελέας, Θεολόγος Δελλήβεης-Δομένικος.

Στην πρόταση του, ο εισαγγελέας τονίζει μεταξύ άλλων πως "χωρίς αιδώ ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη αθλήτρια του. Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της και την εμπιστοσύνη των γονιών της σε εκείνον.
Συνεχίζει να συμπεριφέρεται με απάθεια ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις. Άσκησε σεξουαλική και ψυχολογική βία στην ανήλικη για να μην αποκαλύψει στους γονείς της τον βιασμό της".

Επιπλέον, προτείνει την παράταση της προφυλάκισης του 38χρονου για ακόμα 6 μήνες κρίνοντας πως αν αφεθεί ελεύθερος "θα αποτελέσει δυναμική απειλή για την έννομη τάξη".

Η αθλήτρια, 21 ετών σήμερα, έφτασε στα τέλη Ιανουαρίου ενώπιον του εισαγγελέα Νίκου Στεφανάτου, για να καταγγείλει τον προπονητή της μετά την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Οι καταθέσεις της 21χρονης και των γονιών της οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του προπονητή. Από την πλευρά του, ο 38χρονος προπονητής έχει αρνηθεί τον βιασμό και υποστηρίζει ότι είχαν σχέση με την μαθήτρια.