Σχολεια
Ελλάδα

Στο πειθαρχικό καθηγητής που δε φορούσε μάσκα - Διέδιδε θεωρίες συνωμοσίας

Ο καθηγητής μπορεί να συνεχίσει να διδάσκει στο σχολείο, ωστόσο, μόνο εάν συμμορφωθεί με τις οδηγίες προστασίας κατά του κοροναϊού

Η λυκειάρχης του σχολείου των Νοτίων Προαστίων , κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε, ο καθηγητής φυσικής και χημείας του σχολείου που δεν φοράει τη μάσκα του, να απομακρυνθεί από τον χώρο. Εκείνος πάλι προτιμά να παίζει με τη κάμερα του MEGA κρυφτό.

«Αθεράπευτα» αρνητής ο καθηγητής

Μπορεί η εικόνα που βλέπετε να μην είναι καθαρή για την προστασία των ανήλικων μαθητών, ωστόσο ο καθηγητής και σ’ αυτές τις εικόνες, φορά τη μάσκα του στο σαγόνι και τη προσοπίδα καπέλο. Ώσπου τελικά, αποφάσισε να φύγει την τρίτη ώρα των μαθημάτων, πηδώντας, από τη πίσω μεριά, τα κάγκελα του σχολείου. Η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ξεκίνησε πειθαρχικό έλεγχο ύστερα από την υπόθεση που έφερε στο φως αποκλειστικά το MEGA και η εκπομπή Live News, για τον φυσικό ο οποίος όχι μόνο δεν φορά τη μάσκα του στο σχολείο, αλλά στέλνει και προσωπικά μηνύματα και mails στους μαθητές, με παραπομπές σε σενάρια συνωμοσίας για τον κοροναϊό.

Ο καθηγητής μπορεί να συνεχίσει να διδάσκει στο σχολείο, ωστόσο, μόνο εάν συμμορφωθεί με τις οδηγίες προστασίας κατά του κοροναϊού. Αυτό φαίνεται πως στέκεται αδύνατο με αποτέλεσμα σήμερα, να του ζητηθεί να απομακρυνθεί. Το ίδιο θα συμβεί και από Δευτέρα, εάν ακολουθήσει την ίδια τακτική.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο έλεγχος περιλαμβάνει τόσο τη στάση του καθηγητή εντός του σχολείου, όσο και τη διερεύνηση των μηνυμάτων που αποκάλυψε αποκλειστικά το live news που έστελνε στους μαθητές του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ: