Στα άφθονα σενάρια και στις φήμες που εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούν τον 32χρονο πιλότο, η ψυχολόγος της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, η οποία έχασε τη ζωή της κατά τη ληστεία στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, βάζει φρένο και διατυπώνει με σαφήνεια πως «Με ενοχλούν όλα τα σενάρια που βγαίνουν, είναι απάνθρωπα και με στενοχωρούν».

Η Ελένη Μυλωνοπούλου δίνει ξεκάθαρη απάντηση για τις σχέσεις του ζευγαριού. Έχει μόνο τα καλύτερα να πει τόσο για την αδικοχαμένη 20χρονη όσο και για τον 32χρονο πιλότο.

«Έρχονταν τα παιδιά και έφεραν το μωράκι τους, τη Λυδία. Πάντα αγκαλιά. Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα με αξιοπρέπεια και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και δεν θα λυγίσει. Ήταν πολύ υποστηρικτικός σύζυγος».

Η ψυχολόγος δίνει τέλος σε όσα ακούγονται για τη σχέση του ζευγαριού. «Άκουσα πράγματα αδιανόητα. Θα σας πω το εξής: Αν ένα ζευγάρι έχει πρόβλημα, η γυναίκα το εμπιστεύεται. Τόσους μήνες που έβλεπα την Καρολάιν θα μου έλεγε αν είχε κάποιο θέμα. […] Δεν ερχόταν ποτέ μόνη της. Δεν ερχόταν ποτέ μόνος του. Πάντα οι τρεις τους. Ήταν πολύ δεμένοι τα συζητούσαμε όλα». Η ίδια εξηγεί ότι η Καρολάιν είχε ήδη αποβάλει μια φορά και η κορούλα της γεννήθηκε πρόωρα. Ήταν πολύ μικρή σε ηλικία, είχε άγχος να συνεχίσει και τις σπουδές της, και όλα της φαίνονταν βουνό. Επομένως, είναι απολύτως λογικό που ζήτησε βοήθεια και στήριξη από ψυχολόγο. Η κ. Μυλωνοπούλου διαψεύδει τα σενάρια ότι η 20χρονη είχε κάνει ασφάλεια ζωής, ενώ αναφέρει ότι η Καρολάιν μιλούσε εδώ και εκεί για την αγοραπωλησία του οικοπέδου αντί του ποσού των 100.000 και η ίδια τη συμβούλεψε να μην το λέει παραέξω.