Πεπεισμένη ότι πρόκειται για μαφιόζικη επίθεση και ξεκαθάρισμα λογαριασμών είναι η αστυνομία αναφορικά με την εν ψυχρώ εκτέλεση 32χρονου μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια.

Σημειώνεται ότι το άγριο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα Σεπόλια, στην οδό Δυρραχίου 30, όταν ένοπλος εισέβαλε σε καφετέρια, πυροβόλησε στο κεφάλι θαμώνα και τον σκότωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «MEGA», ο 32χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, ήταν σεσημασμένος κακοποιός, ενώ είχαν σημειωθεί τρεις απόπειρες δολοφονίας σε βάρος του.

Το θύμα είχε κατηγορηθεί πριν από αρκετά χρόνια ότι είχε πάρει μέρος σε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα μεταξύ των συμμοριών της νύχτας. Τότε είχε συλληφθεί και είχε καταδικαστεί.

Πριν από λίγο καιρό, δέχθηκε και πάλι επίθεση, τη στιγμή που κινείτο με ηλεκτρικό πατίνι στο κέντρο της Αθήνας, από την οποία είχε γλιτώσει γιατί είχε δεχτεί πυρά στο πόδι.

Τραγική φιγούρα η μητέρα

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση η μητέρα του 32χρονου, η οποία βρέθηκε στο σημείο και ξέσπασε σε λυγμούς στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του. «Τι σου έκαναν αγόρι μου» μονολογούσε με δάκρυα στα μάτια.