Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 45χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι πριν από λίγες ημέρες επιχείρησε να απαγάγει ένα ανήλικο κορίτσι στη Ραφήνα, την στιγμή που επέστρεφε σπίτι με το ποδήλατό του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή του Νηρέα.

Όπως είπε το 13χρονο κορίτσι, «ήμουν κοντά στην πλατεία και δίπλα μου το αμάξι. Κατέβαινα από Αραθίνες και με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με πάει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα, δεν έλεγε κάτι άλλο. Στην αρχή μου είπε “γεια σου κούκλα τι κάνεις” και μετά μου φώναζε να μπω στο αυτοκίνητο. Μετά έστριψε ανάποδα».

Πολίτες που ήταν εκείνη τη στιγμή στη γειτονιά άκουσαν τις φωνές της μαθήτριας με τον 45χρονο να αντιλαμβάνεται ότι πλέον τον έχουν δει γονείς που βρίσκονται στην περιοχή. Αμέσως μπήκε στο όχημα και πάτησε το γκάζι πριν εξαφανιστεί στα στενά της περιοχής, ωστόσο εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος είναι 45 ετών και έχει απασχολήσει τις αρχές για απάτες στην περιοχή καθώς παρουσιαζόταν ως λογιστής. Επίσης, ερευνάται αν έχει προσπαθήσει να αρπάξει και άλλα παιδιά στο παρελθόν, ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.

Υπενθυμίζεται πως στο όχημα του κατηγορούμενου βρέθηκαν υπνωτικά χάπια τα οποία κάνεις δεν μπορεί να ξέρει εάν θα προσπαθούσε να τα δώσει στην ανήλικη σε περίπτωση που εκείνη έμπαινε στο αυτοκίνητό του.