Είναι βράδυ Κυριακής και στο κέντρο της Αθήνας o ντελιβεράς παρασύρεται σε διασταύρωση από αυτοκίνητο που έχει αναπτύξει ταχύτητα και περνάει με κόκκινο, σ' ένα σοκαριστικό τροχαίο

Δυο μέρες μετά, σοβαρά τραυματισμένος αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου μιλάει στο LIVE NEWS για τα πιο δραματικά δευτερόλεπτα της ζωής του. Τότε, που βρέθηκε αναίσθητος στον δρόμο και λίγο έλειψε να αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Μου έσπασε το πόδι. στο κεφάλι έχω κάτι ράμματα αλλά δεν έχω κάτι άλλο».

Όλες οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής καταγράφουν την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Ο ντελιβεράς συνεχίζει την πορεία του, περνάει κανονικά τη διασταύρωση επειδή έχει πράσινο και όταν καταλαβαίνει αυτό που πρόκειται να συμβεί δεν υπάρχει ο παραμικρός χρόνος αντίδρασης.

«Εγώ κατέβαινα κανονικά και σε μια στιγμή είδα φώτα και ήταν πολύ κοντά και κατάλαβα οτί δεν μπορούσα να αντιδράσω».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου και οι αυτόπτες μάρτυρες έχουν «παγώσει». Για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να πλησιάσουν τον τραυματισμένο ντελιβερά, το μυαλό όλων κάνει τη χειρότερη σκέψη.

«Εγώ δε θυμάμαι αλλά απ’ ό,τι κατάλαβα ήρθαν κοντά μου και με είδαν πεσμένο».

Στο σημείο έφτασε πολύ γρήγορα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε σε νοσοκομείο. Λίγες ώρες μετά ο ίδιος ανοίγει τα μάτια του και πάλι.

Πλέον, ο ντελιβεράς προσπαθεί να συνέλθει σωματικά και ψυχικά. Να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να βρει τη δύναμη για να αφήσει πίσω αυτό που απεύχεται να ζήσει κάθε άνθρωπος που πιάνει τιμόνι.

«Εκτοξεύτηκε στον αέρα» ο ντελιβεράς 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, «το μαύρο αυτοκίνητο ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα».

«Ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και πεταχτήκαμε όλοι έξω. Είδαμε έναν άνθρωπο να εκτοξεύεται στον αέρα, ήταν τόσο δυνατή η σύγκρουση που πάθαμε όλοι σοκ».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν νεαρής ηλικίας και μετά το τροχαίο ήταν σοκαρισμένος.