Πυροβολισμούς με όπλο μικρού διαμετρήματος στο κεφάλι, στο λαιμό και στο στήθος δέχθηκε η 64χρονη γυναίκα που βρέθηκε έξω από το σπίτι στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, στην Αγία Βαρβάρα, χθες το βράδυ. 

Η γυναίκα βρέθηκε από περαστικούς, οι οποίοι και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και παρέλαβε τη γυναίκα ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της, λίγο αργότερα. 

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Για τον θάνατο της 64χρονης, οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θεωρείται αρκετά βάσιμο το σενάριο να πρόκειται για οικογενειακό επεισόδιο.



Στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον της γυναίκας, ενώ έχουν πάρει καταθέσεις από την οικογένειά της.

Οι αρχές όλη τη νύχτα έψαχναν τον σύζυγο της 64χρονης, με τον οποίο ήταν σε διάσταση και έχουν δύο παιδιά μαζί.

Μέχρι στιγμής, ο 75χρονος δεν έχει εντοπιστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές για ένα καθαριστήριο χαλιών που είχαν, το οποίο πήγαινε για κλείσιμο.

Η ΕΛΑΣ πάντως φαίνεται να αποδίδει το θάνατό της σε εγκληματική ενέργεια.

 «Ξεψυχούσε η γυναίκα μπροστά στα μάτια μας» λένε αυτόπτες μάρτυρες

 «Ξεψυχούσε η γυναίκα μπροστά στα μάτια μας, πεσμένη κάτω στο πεζοδρόμιο, είχε αίματα στο κεφάλι», λέει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας. «Αρχικά νομίζαμε ότι είχε λιποθυμήσει και ότι χτύπησε στο κεφάλι αλλά όταν ήρθε η αστυνομία, μας είπαν ότι την πυροβόλησαν. Σοκαριστήκαμε γιατί την ξέραμε την Ελένη, ήταν πολύ καλή γυναίκα και πραγματικά δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να την σκότωσε», προσθέτει.

 Και συμπληρώνει: «Στις 20.30 χτες το απόγευμα άκουσα δυο «μπαμ». Δεν ήταν δυνατός ο θόρυβος και αναρωτιόμασταν αν πρόκειται για πυροβολισμό. Μετά από 10 λεπτά βλέπω τον γείτονα να τρέχει και να φωνάζει ότι μια γυναίκα έπεσε κάτω στο πεζοδρόμιο».

Ιδιαίτερα αγαπητή η 64χρονη λένε οι γείτονες

Ως έναν ιδιαίτερα θετικό άνθρωπο περιγράφουν οι περίοικοι στο Αιγάλεω την άτυχη 64χρονη που χθες το βράδυ, γύρω στις 9, την εντόπισαν οι αστυνομικοί σε ημιθανή κατάσταση έξω από το σπίτι της. Η γυναίκα, που κατέληξε στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί πλήγμα στο κεφάλι, διατηρούσε επί σειρά ετών καθαριστήριο στην περιοχή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή.

Ελάχιστοι ωστόσο αναφέρονται στον σύζυγο της τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από χθες. Το θύμα διέμενε με συγγενείς της σε οικογενειακή διώροφη κατοικία επί της οδού Πραξιτέλους.