Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η μαρτυρία συναδέλφου του συζύγου τη άτυχης Καρολάιν που αποκαλύπτει πως το 2018 ο ίδιος και η σύζυγος του έπεσαν θύματα ληστών που έδρασαν με πανομοιότυπο τρόπο με αυτόν στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα ο τρόπος που έδρασαν οι τρεις κακοποιοί ήταν πανομοιότυπος με αυτόν των ληστών στα Γλυκά Νερά. Οι δυο φίλοι και πιλότοι διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού
.

Ο τρόπος δράσης των αδίστακτων ληστών 


Ο πιλότος και εκπαιδευτής του Μπάμπη περιγράφει τον τρόπο δράσης των αδίστακτων ληστών που εισέβαλαν πριν από τρία χρόνια στη μονοκατοικία του στο Αλεποχώρι Μεγάρων. Οι ομοιότητες πολλές…

«Ο αρχηγός τους είναι θρασύδειλος και μισογύνης ότι έκανε στην Καρολάιν που την έπνιξε το έκανε και στη γυναίκα μου ακριβώς το ίδιο. Σκοτώστε την την παλιοπου…. Εμένα μου είπε «δουλειά μας είναι να ληστεύουμε και να σκοτώνουμε» υπογράμμισε ο εκπαιδευτής.

Οι δυο φίλοι και πιλότοι διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού. «Είδαμε το πρόσωπό του: Είναι στρογγυλό πρόσωπο με μάτια χρώμα μελιά φορούσε γάντια φυσικά άσπρα σχεδόν χειρουργικά με τον λαιμό σχεδόν κολλημένο στο σώμα και παχύς, μέτριο ανάστημα. Κουρεμένα μαλλιά, ξυρισμένο το πρόσωπο κι από ότι μου είπε και ο μπάμπης ο οποίος ο άνθρωπος το έζησε πρόσφατα είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση – καρμπόν» πρόσθεσε.

Και στις δύο περιπτώσεις οι κακοποιοί ήταν τρεις και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

«Ακουσα μια δυο αλβανικές λέξεις που τις είχα μάθει πηγαίνοντας πάνω κάτω στα Τίρανα με το ελικόπτερο» ανέφερε.

Όπως και στη δολοφονία της όδου Παναγούλη έτσι και στη ληστεία στο Αλεποχώρι οι αδίστακτοι κακοποιοί επέμεναν να βρουν κι άλλα λεφτά, ενώ κακοποίησαν και τον σκύλο της οικογένειας.

«Επιμένανε να βρουν κι άλλα λεφτά. Όσα και να πέρνανε και 50.000 να περνάνε από τον Μπάμπη θα συνέχιζαν το ίδιο».

Την ίδια ώρα ο εκπαιδευτής βάζει στο κάδρο το αεροδρόμιο των Μεγάρων όπου δραστηριοποιούνται τόσο ο ίδιος όσο και ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν.

«Μπορεί η πληροφορία να έφυγε από το αεροδρόμιο των Μεγάρων. Έμαθα από όλους όσους γνωρίζανε τον Μπάμπη στο αεροδρόμιο ότι ετοιμαζόταν να αγοράσει οικόπεδο».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο παρατηρητήριο που είχαν οι δράστες καθώς όπως λέει κρύβονταν σε διπλανό εξοχικό σπίτι και παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους. Ωστόσο τρία χρόνια μετά οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί.

«Δεν τους εχουν συλλάβει ακόμη ούτε και είναι σεσημασμένοι γιατί αν ήταν θα τους είχαμε αναγνωρίσει διακόσιες πενήντα φωτογραφίες που είδα εγώ και η γυναίκα μου»

Οι μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομίας στα Γλυκά Νερά απέβησαν άκαρπες. Η υπόθεση φαίνεται σαν άλυτος γρίφος με την αστυνομία να εκτιμά ότι οι δράστες κάπου θα έχουν κάνει λάθος και ερευνούν εκ νέου την γειτονιά της άτυχης 20χρονης.