Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνουν οι υποθέσεις με άγριες σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών μέσα στο δρόμο, ακόμα και μέρα μεσημέρι. Το τελευταίο διάστημα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, που σοκάρουν το Πανελλήνιο, ολοένα και αυξάνονται. Οι καταγγελίες για επιδειξίες, οι οποίοι δεν διστάζουν να αυνανιστούν μπροστά σε ανήλικα κορίτσια, για άντρες που παρενοχλούν σεξουαλικά ακόμη και παιδιά φτάνουν σχεδόν καθημερινά στα αστυνομικά τμήματα της χώρας, ενώ τρόμο προκαλεί και ένα από τα τελευταία περιστατικά, όταν 6 Πακιστανοί επιτέθηκαν σε νεαρή γυναίκα την ώρα που πήγαινε για μπάνιο. Την τελευταία στιγμή γλύτωσε μία 25χρονη σε παραλία της Αγίας Μαρίνας από τα χέρια 6 Πακιστανών, οι οποίοι προσπάθησαν να τη βιάσουν, αφού την έγδυσαν, της έσκισαν τα ρούχα και μετέδιδαν ζωντανά τη φρικιαστική σεξουαλική επίθεση στο Ίντερνετ.

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής η νεαρή κοπέλα είχε πάει για μπάνιο στην παραλία της Αγίας Μαρίνας μαζί με το σύζυγό της, ο οποίος είναι πακιστανικής καταγωγής. Την ώρα που έφευγαν η κοπέλα, η οποία είναι από το Αιγάλεω, προχώρησε στο πάρκινγκ καταστήματος. Ο σύζυγός της πήγε σε περίπτερο προκειμένου να αγοράσει κάτι και εκείνη έμεινε μόνη. Τότε την πλησίασαν 6 Πακιστανοί, την παγίδευσαν στο πάρκινγκ και την περικύκλωσαν. Ο ένας σήκωσε το κινητό και άρχισε να μεταδίδει ζωντανά σε άγνωστη τοποθεσία στο Ίντερνετ την επίθεση. Οι υπόλοιποι της επιτέθηκαν, της έσκισαν τα ρούχα και προσπάθησαν να τη βιάσουν. Η 25χρονη άρχισε να φωνάζει έντρομη και να κλαίει, αλλά οι δράστες δεν φάνηκαν να πτοούνται. Συνέχισαν να της τραβάνε την μπλούζα, να βγάζουν δυνατές κραυγές και αλαλαγμούς στη γλώσσα τους.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και κατόρθωσε να γλυτώσει από τη μανία των δραστών και να απομακρυνθεί. Λίγο αργότερα διέφυγαν από το σημείο και οι Πακιστανοί. Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν 2 από τους 6 άνδρες. Οι συλληφθέντες, που η νεαρή γυναίκα αναγνώρισε, είναι Πακιστανοί ηλικίας 20 και 36 ετών, βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, δεν διαθέτουν ταξιδιωτικά έγγραφα και εργάζονται ως εργάτες γης. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι Πακιστανοί όχι μόνο βιντεοσκοπούσαν την επίθεση, αλλά την αναμετέδιδαν ζωντανά σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και φθορά ξένης περιουσίας και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν τους άλλους 4 Πακιστανούς, οι οποίοι συμμετείχαν στην επίθεση.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time