Πριβέ πάρτι για εκλεκτούς, ιδιωτικές πτήσεις προς το νησί των Ανέμων, πολυτελείς λιμουζίνες και διαμονή σε σουίτες πεντάστερων ξενοδοχείων συνθέτουν το μωσαϊκό της χλιδής των κορονοπάρτι της Μυκόνου. Η αρχική πρόσκληση για το επόμενο μεγάλο πριβέ πάρτι σε βίλα, διάρκειας 4 ημερών, ήταν μέχρι και πριν από λίγες ώρες για τις 10 Ιουνίου. Οι καλεσμένοι φθάνουν στο νησί με ιδιωτικές πτήσεις.

Το κόστος συμμετοχής ειναι 1.299 ευρώ, η διαμονή τους θα είναι σε σουίτες πεντάστερων ξενοδοχείων, ενώ στην κονσόλα της μουσικής θα είναι dj διεθνούς φήμης με ιδιαίτερα υψηλό κασέ και η μεταφορά τους στις βίλες με vip βαν και λιμουζίνες.

Όμως, η δημοσιοποίηση του κορωνοπάρτι, φαίνεται πως άλλαξε τα σχέδια των διοργανωτών ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται στη νέα αφίσα που ανήρτησαν, με νέα ημερομηνία μες τον Ιούλιο.

Μυστική η τοποθεσία μέχρι την τελευταία στιγμή

Για να γίνει ένα τέτοιο πάρτι πρέπει να μην διαρρεύσει μέχρι την τελευταία στιγμή η τοποθεσία, ο ενδιαφερόμενος πρέπει να αφήσει το κινητό του στην είσοδο και να πληρώσει τα πάντα με μετρητά. Κι όλα αυτά, αρκεί να συμπληρώσει μια φόρμα για να λάβει τον προσωπικό κωδικό.