Μια σοκαριστική καταγγελία για βιασμό φαντάρου σε στρατόπεδο, κατ' εντολή μάλιστα και του λοχαγού, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ένας 32χρονος, σήμερα, άνδρας καταγγέλλει ότι πριν από μια δεκαετία έπεσε θύμα βιασμού σε στρατόπεδο, όταν κατατάχθηκε στον Στρατό ως φαντάρος. «Διατάχθηκε σεξουαλική κακοποίηση από λοχαγό, την οποία εκτέλεσε ένας στρατιώτης στο ιατρείο που πήγα», δήλωσε ο άνδρας, μιλώντας στην «ΕΡΤ3», ενώ ανέφερε ότι έχει καταθέσει μήνυση στη στρατιωτική δικαιοσύνη.

Ο 32χρονος ισχυρίζεται ότι ένας αξιωματικός ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή τον έβρισε και διέταξε στρατιώτες να τον κακοποιήσουν σεξουαλικά αφού τον νάρκωσαν.

«Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς τη θέλησή μου», ανέφερε ο άνδρας.

Όπως είπε ο ίδιος, σημαντικό ρόλο θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες.

Ο μηνυτής διευκρινίζει ότι τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται δεν εκπροσωπούν τον στρατό, οι υπηρεσίες του οποίου τον βοήθησαν.

Δείτε το βίντεο: