Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση σε ξέφρενο κορωνοπάρτι που στήθηκε σε παραλία της Γλυφάδας. Ξέφρενος χορός, δυνατή μουσική, beach πάρτι μέχρι το πρωί, φυσικά χωρίς μάσκες ούτε αποστάσεις ασφαλείας.

Περίπου 2.000 άτομα έχουν κατακλύσει την παραλία της Γλυφάδας σα να μην υπάρχει πια ο κοροναϊός.

Οι ομπρέλες για… προσάναμμα

Η κατάσταση ξεφεύγει γρήγορα. Οι νεαροί δε διστάζουν να ανάψουν φωτιές χρησιμοποιώντας ως προσάναμμα τις ψάθινες ομπρέλες της παραλίας και τους κάδους σκουπιδιών.

Κάποιοι κάνουν και επικίνδυνα κόλπα πηδώντας πάνω από τις φλόγες. Αποτέλεσμα; 60 ψάθινες ομπρέλες αλλά και ξαπλώστρες καταστρέφονται ολοσχερώς. Εικόνες που προκαλούν οργή αλλά και ντροπή.

Πέτρες κατά των πυροσβεστών

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στην παραλία μετά τις κλήσεις κατοίκων, ορισμένοι από τους νεαρούς άρχισαν να τους πετούν πέτρες. Το κάλεσμα για το ξέφρενο beach party που αριθμούσε 2.000 άτομα, έγινε μέσα από ιδιωτικές ομάδες στα social media.

Κάποιοι από τους νεαρούς έμειναν μάλιστα στην παραλία γύρω από τη φωτιά μέχρι το πρωί, ενώ δε δίστασαν να σπάσουν και τις υπόλοιπες ομπρέλες που είχαν μείνει όρθιες.

Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι τέτοια φαινόμενα είναι συχνά. Όχι μόνο έχουν χάσει τον ύπνο και την ηρεμία τους από τη δυνατή μουσική, αλλά νεαροί προχωρούν και σε βανδαλισμούς σε δρόμους και την παραλία την ώρα που εκείνοι, όπως λένε, πληρώνουν αδρά δημοτικά τέλη και φόρους.