«Μάχη» για να σώσουν το πόδι ενός 23χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, κατά τη διάρκεια κορονοπάρτι εντός του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη, δίνουν οι γιατροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «MEGA», ο 23χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν φίλοι του, υπό την επήρεια αλκοόλ, έβαλαν μπροστά σκαπτικό μηχάνημα και τον παρέσυραν.

Το σκαπτικό μηχάνημα βρισκόταν στο σημείο λόγω των έργων που βρίσκονταν σε εξέλιξη, ενώ όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα αγοριών περίπου 10 ατόμων, η οποία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έβαλε μπρος το όχημα.

Ανάμεσά τους βρισκόταν και ο 23χρονος, ο οποίος και ενώ η μπουλντόζα ήταν σε λειτουργία, έπεσε από αυτήν. Οι φίλοι του χωρίς να το καταλάβουν, τον παρέσυραν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από τον μηρό μέχρι την γάμπα του.

Όταν οι φίλοι του συνειδητοποίησαν το τι συνέβη, ακινητοποίησαν το όχημα, και όταν είδαν το φίλο τους αιμόφυρτο στο έδαφος κάλεσαν ασθενοφόρο.

Όχημα του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο ΑΠΘ, με τον νεαρό να μεταφέρεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση.

Η μητέρα του νεαρού δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.