Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 μίλησε ο πατέρας του 45χρονου κομμωτή, που βρέθηκε δεμένος και απανθρακωμένος πίσω από το νεκροταφείο στην περιοχή Καλλιθέα της Κατερίνης.
Ο δράστης του εγκλήματος φέρεται να είναι ένας 58χρονος ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές και ήδη ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του επικαλούμενος οικονομικές διαφορές με το θύμα.

Με αφορμή λοιπόν τις πληροφορίες για σύλληψη του δράστη, ο πατέρας του θύματος είπε στον ΑΝΤ1: «Εύχομαι οι αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης». «Ήταν πολύ απάνθρωπο, ενώ ο γιος μου είχε καθαρίσει, τελευταία δεν είχε προβλήματα, κάποιοι τύποι τους εξαναγκάζουν, ας πούμε, να διακινούν».

Όπως είπε ο πατέρας του θύματος «ο γιος μου τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά», καθώς όπως ανέφερε τα τελευταία χρόνια ήταν στην Αυστραλία και είχε καθαρίσει από τα ναρκωτικά.

Όταν ο κομμωτής γύρισε στην Ελλάδα ο πατέρας του, του άνοιξε το μαγαζί. «Εκεί που πήγαιναν όλα καλά, συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ» είπε ο πατέρας του συντετριμμένος.

Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια και ότι δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.

Δείτε το σχετικό βίντεο