Λίγες ώρες πριν το φαντασμαγορικό σόου του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, και οι ιθύνοντες για την μεγάλη επίδειξη φροντίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το αποψινό σόου και ήδη τα μοντέλα, όπως θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, βρίσκονται στο Στάδιο, ποζάροντας με τα ρούχα του οίκου μόδας.

Η «Made In Greece» συλλογή Cruise 2022 του διεθνούς Οίκου Υψηλής Ραπτικής θα παρουσιαστεί σε ένα σόου υπερθέαμα στις 9μιση το βράδυ. Με τη συγκεκριμένη συλλογή ο γαλλικός κολοσσός τιμά τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής Επανάστασης και το ρόλο της Ελλάδας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Τα μοντέλα στις θέσεις τους

dior3
dior12
dior2__1_
dior7

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες


Από πολύ νωρίς το πρωί σήμερα, τα συνεργεία έχουν πιάσει δουλειά προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στις 09:30 το βράδυ.

5326233

5326293

5326301

5326296

Ένωση πολιτισμών


Με κάθε συλλογή Dior, η ίδια πρόθεση ανανεώνεται: εκατοντάδες εξειδικευμένοι τεχνίτες ενώνουν τις δυνάμεις τους και πολλοί πολιτισμοί αλληλεπιδρούν στο όνομα της διατήρησης, της ανταλλαγής και της ανοιχτής σκέψης - αξίες που ήταν πάντα αγαπητές για τον Dior - καθιστώντας κάθε επίδειξη μόδας ένα καθολικό συλλογικό έργο, στο οποίο ξεχωρίζουν η αριστεία και οι τέχνες των αντίστοιχων χωρών.

Με απόλυτο σεβασμό στα αθηναϊκά μνημεία και στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η επίδειξη μόδας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουνίου. Για την εκδήλωση αυτή, ο οίκος μόδας του Dior συνεργάστηκε στενά με Έλληνες αρχαιολόγους και τις αρμόδιες τοπικές αρχές για να διασφαλιστεί ο σεβασμός και η πλήρης και άνευ όρων διατήρηση του χώρου.