Οι έρευνες των αρχών εστιάζουν πλέον στις σχέσεις που είχε μεταξύ του το ζευγάρι. Και αυτό διότι μπορεί να κρύβει τον λόγο που οδηγήθηκε η ιστορία σε αυτή την τραγική κατάληξη.

«Ρίχνουν φως» οι καταθέσεις

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA παρουσίασε τις καταθέσεις των δικών τους ανθρώπων. Της στενής φίλης της Καρολάιν, της μητέρας της, αλλά και του ίδιου του δράστη. Αίσθηση προκαλεί πως η φίλη της αποκαλύπτει πως της είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της και πως το έμαθε μία ημέρα πριν γεννήσει. Ακόμη και λίγες ώρες πριν από το βίαιο θάνατό της η 20χρονη αν και εμφανώς προβληματισμένη δεν μίλησε στη φίλη της, που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή.

Από τον Παράδεισο στην κόλαση και από τον ονειρεμένο γάμο στην απόλυτη τραγωδία. Τα χρόνια της αθωότητας και του έρωτα μεταξύ του ζευγαριού πέρασαν γρήγορα και τα διαδέχθηκαν το στρες, η ένταση και τα προβλήματα. Οι μαρτυρίες φίλων του ζευγαριού δεν προμήνυαν σε τίποτα αυτό που συνέβη. Ήταν ένα ζευγάρι αχώριστο. «Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στα κινητά τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή.»

Ακόμα και η ίδια η μητέρα της δεν είχε αντιληφθεί την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση και τα προβλήματα που κρύβονταν πίσω από την κλειστή πόρτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά.

«Από τότε την έβλεπα κάθε μέρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει πάρα πολύ καλά. Δεν μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα. Μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο με βιντεοκλήση και έτσι μπορούσα να βλέπω ότι πράγματα είναι καλά.»

Απέκρυψε ο πιλότος τις εντάσεις στη σχέση

Αν και η αστυνομική έρευνα αποκαλύπτει ένταση μεταξύ του ζευγαριού και πρόθεση ακόμα και διαζυγίου από την πλευρά της Καρολάιν, ο 32χρονος πιλότος παρουσιάζει στους αστυνομικούς στις πρώτες του καταθέσεις μια επίπλαστη εικόνα μιας τέλειας σχέσης.

«Με τη γυναίκα μου είχαμε φτιάξει μια χαρούμενη οικογένεια και ήμασταν ευτυχισμένοι που θα μπαίναμε σε λίγο καιρό στο δικό μας σπίτι, όμως αυτό το τραγικό που συνέβη μας κατέστρεψε».

«Δεν έβγαζε κουβέντα» για τίποτα

Η χαμογελαστή και ανοιχτόκαρδη Καρολάιν, φαίνεται πως κρατούσε καλά κρυμμένα στην ψυχή της όσα πραγματικά την ταλαιπωρούσαν και τη βασάνιζαν. Κατάφερνε να κρύβει πίσω από το χαμόγελό της σκέψεις και προβληματισμούς.

«Σε γενικές γραμμές η Caroline παρόλο που έδειχνε πολύ ανοιχτός και ευδιάθετος άνθρωπος, στην πραγματικότητα ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας. Ήθελε να δείχνει ένα καλό πρόσωπο στον έξω κόσμο και να κρύβει τα προβλήματά της. Πράγμα που το έκανε καλά, αν σκεφτείτε ότι το έκανε και με εμένα. Εκ των υστέρων μάθαινα για τα προβλήματά της όπως πχ. αυτό με την εγκυμοσύνη που είχε αποβάλλει. Αλλά και πιο απλά πράγματα έκρυβε. Όταν ήταν έγκυος για δεύτερη φορά. Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε μία ημέρα πριν γεννήσει και τότε είχα πάθει σοκ.»

Ακόμη και λίγες ώρες πριν από το βίαιο θάνατό της η 20χρονη αν και εμφανώς προβληματισμένη δεν καταφέρνει να μιλήσει στη φίλη της, που είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που τη βλέπει ζωντανή.

«Τη Δευτέρα στις 10-5-2021 η Caroline με πήρε τηλέφωνο γύρω στις 12:00 και μου ζήτησε να βρεθούμε κάπου έξω. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει…Όση ώρα καθόμασταν, δεν μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη, ούτε όμως και την ρώτησα».

Ήταν αχώριστοι

Οι μαρτυρίες φίλων, συγγενών αλλά και του καθ’ομολογίαν δολοφόνου, δείχνουν ένα ζευγάρι που ήταν αδιάκοπα μαζί. «Από δραστηριότητες δεν έχω κάποια που να έκανα μόνος μου, παρά μόνο αυτές που κάναμε μαζί με τη γυναίκα μου». Ακόμη και στην τελευταία της βόλτα το απόγευμα της 10ης Μαΐου, ήταν εκεί και ο 33χρονος σύζυγός της. Ωστόσο η εικόνα που έδινε το ζευγάρι, δεν παραξένευε κανέναν. «Η Caroline ήταν χαρούμενη με τη ζωή της με τον άντρα της και την κόρη τους και αυτό το έδειχνε».

Την ίδια εικόνα είχαν και οι ένοικοι των διπλανών σπιτιών. «Από ό,τι είχα καταλάβει είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους και δεν τους είχα δει ποτέ να μαλώνουν.» «Είναι δύο πολύ καλοί και ήσυχοι άνθρωποι και δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα» Ωστόσο η κατάληξη δείχνει πως μια τραγική ιστορία διαδραματιζόταν πίσω από την κλειστή πόρτα και τις φωτογραφίες της απόλυτης ευτυχίας.