Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης, 22.06.2021, η απολογία του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.


Αυτή την ώρα μελετά ο εισαγγελέας τη δικογραφία και στη συνέχεια θα προσέλθει ενώπιόν του ο κατηγορούμενος. Ακολούθως, ανακριτής και εισαγγελέας θα διασκεφθούν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Η απολογία του καθυστέρησε καθώς προσκομίστηκαν κάποια νέα στοιχεία ενώπιον της Δικαιοσύνης (από τα εγκληματολογικά εργαστήρια) και ο δικηγόρος του ζήτησε χρόνο για να τα εξετάσει πριν την απολογία.

 «Να σαπίσεις στη φυλακή»

 «Να σαπίσεις στη φυλακή» φώναζε το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από τα δικαστήρια, την ώρα που γίνονταν η μεταγωγή του 32χρονου συζυγοκτόνου. Παράλληλα με κεντρικό σύνθημα «μας σκοτώνουν καμία λιγότερη», πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φεμινιστικές οργανώσεις και συλλογικότητες της αριστεράς έξω απο τα δικαστήρια της πρώην σχολής Eυελπίδων.

 Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Θα αντιμετωπιστεί άμεσα το θέμα της επιμέλειας του παιδιού

 Έξω από τα κτήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, παράλληλα, μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, ο οποίος σχολιάζοντας το ζήτημα με την επιμέλεια του παιδιού που έχει προκύψει σημείωσε πως αυτό θα αντιμετωπιστεί άμεσα.

 «Καταθέσαμε σήμερα μια δήλωση πολιτικής αγωγής στον κύριο ανακριτή εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν, για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπόρεσε να έρθει και η δήλωση κατατέθηκε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας η οποία συνειδητοποίησε ότι αγκάλιασε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της. Το θέμα του παιδιού πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Θα επισκεφτούμε τον εισαγγελέα ανηλίκων. Πιστεύω καταρχήν ότι πρέπει να υπάρξει μια συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη και απ' ό,τι μου εκμυστηρεύτηκε η μητέρας της με τους γονείς του δράστη έχουν άριστη σχέση. Πιστεύω με αμοιβαία κατανόηση και αγάπη απ όλους θα μπορέσουμε να βρούμε την ιδανικότερη λύση», είπε.