Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της Καρολάιν που δημοσιεύει η Daily Mail με σημερινό της άρθρο. «Τόσο η Σούζαν όσο και εγώ θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας εξασφαλίζοντας οτι θα αποδοθεί δικαιοσύνη διασφαλίζοντας οτι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με τις καλύτερες μνήμες για τη μητέρα της και όσα περισσότερα εφόδια μπορούμε να της προσφέρουμε για την ανατροφή της».

O σπαραγμός του πατέρα

Ένας περήφανος πατέρας για όσα κατάφερνε η κόρη του σε πολύ μικρή ηλικία. Σούζαν και Ντέιβιντ έβλεπαν την Καρολάιν να κατακτά τον έναν μετά τον άλλον τους στόχους της. «Ήταν προσκοπίνα και συμμετείχε σε επιδείξεις παραδοσιακών χωρών. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και με το καγιάκ, και πήρε αμέσως το κολάι σαν έμπειρος ναυτικός. Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική αν και λυπηθήκαμε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι».

Με λόγια γεμάτα αγάπη ο 78χρονος αναφέρθηκε στην αγάπη της κόρης του για τα ταξίδια, και την πρωτοβουλία της να οργανώνει εκδρομές για τους συμμαθητές της, αξιοποιώντας και την έφεσή της στις ξένες γλώσσες καθώς μιλούσε αγγλικά, γαλλικά και Ταγκαλόγκ. «Είχε μάθει κολύμπι από μικρή και συνέχισε με μαθήματα καταδύσεων. Θυμάμαι ότι είχε στεναχωρηθεί γιατί δεν μπορούσε να πάρει το σχετικό δίπλωμα καθώς ήταν κάτω των 18 ετών… Έτρεχε σε αγώνες 10χλμ. στο νησί νικώντας τα πιο πολλά αγόρια της ηλικίας της».

Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα της Καρολάιν που είναι εδώ και 10 χρόνια κατάκοιτος και ζει στην Αλόννησο μεταφέρει με άρθρο της και ο ιστότοπος The Sun.

Παραμένει «παγωμένη» η Αλόννησος

Συγκλονισμένοι παραμένουν ακόμη φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού που έβλεπαν και γνώριζαν μόνο την μια όψη της κοινής τους ζωής. «Όλοι στο νησί γνωρίζαμε. Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, δεν πιστεύουμε δηλαδή κάτι τέτοιο. Είμαστε σοκαρισμένοι όλοι. Δεν ξέρουμε πως έγινε αυτή η τροπή πραγματικά. Ο Μπάμπης ήτα το καλύτερο παιδί. Έτσι τον είχαμε όλοι». «Όσο βρισκόντουσαν ακόμα στην Αλόννησο και ήταν η Κάρολ μαθήτρια ήταν μια χαρά. Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους».

Η φίλη της 20χρονης φέρνει στο μυαλό της τις στιγμές που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εντυπωσίαζε την Καρολάιν και τους συμμαθητές όταν έφτανε με το ελικόπτερο στην Αλόνησσο. «Θυμάμαι να περνάει με το ελικόπτερο και να βγαίνουν τα παιδιά και να λένε «Ουάου ο Μπάμπης» και η Κάρολ το ίδιο δηλαδή».