Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Σοφία Βόσσου από την Κυριακή μετά το ατύχημα που είχε ενώ παραθέριζε στη Σαλαμίνα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια γλίστρησε έξω από το σπίτι όπου έμενε και έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Η αντίδραση των κατοίκων ήταν πολύ γρήγορη και, σύμφωνα με πληροφορίες, έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες μετά, η Σοφία Βόσσου πέρασε την είσοδο γνωστού θεραπευτηρίου των βορείων προαστίων όπου και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση

Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως δεν πρόκειται για ένα απλό σπάσιμο καθώς θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως θα αργήσει να επιστρέψει στην καθημερινότητά της, κάτι που της κόβει τα φτερά, ειδικά αυτή την περίοδο που η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε βρει ξανά τον εαυτό της μετά το χειρουργείο στο στομάχι και άρχισε να παίρνει κιλά, με την εικόνα της να δείχνει πως η υγεία της είχε επανέλθει. Τρανή απόδειξη η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Ποιοι βρίσκονται στο πλευρό της τραγουδίστριας

Μάλιστα, την είχαν πλησιάσει επιχειρηματίες για να ξεκινήσει εμφανίσεις. Η Σοφία Βόσσου φαίνεται φανερά αλλαγμένη και με περισσότερα κιλά. Άλλωστε μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να φτάσει από 37 σε 52 κιλά. Στο πλευρό της βρίσκεται από το πρώτο λεπτό η κόρη της Ερασμία και κοντινά της πρόσωπα που τη στηρίζουν και ενδιαφέρονται πολύ για την κατάστασή της. «Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ.

Η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση και θέλω να τους πω ευχαριστώ. Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και πολύ μεγάλη κακία. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τόση μεγάλη κακία. Κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο ανεγκέφαλοι. Βλέπουν έναν άρρωστο άνθρωπο που προσπαθεί να πιαστεί από κάπου, να δώσει τη μάχη του, να ευχαριστήσει τον κόσμο και το τι λέγανε από κάτω δεν λέγεται…» είχε δηλώσει στο παρελθόν. Σημασία έχει πως εισπράττει πολλή αγάπη και όλοι εύχονται να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time