Δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα ο 33χρονος πιλότος, καθώς όπως τονίζουν πηγές από το χώρο των δικαστηρίων η εκδοχή του για όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της στυγερής δολοφονίας της γυναίκας του έχει πολλές τρύπες και πολλά κενά.

Ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα δέχθηκε πολλές ερωτήσεις τόσο από τον ανακριτή όσο και από τον εισαγγελέα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος ακόμα και εκείνη την ώρα φέρεται να ενδιαφερόταν για την εικόνα που είχε ο κόσμος γι αυτόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος, ρωτήθηκε και απάντησε για όλα τα κρίσιμα διαστήματα.

Από τη γνωριμία του και το γάμο του με την Καρολάιν, μέχρι την ημέρα του εγκλήματος και όσα ακολούθησαν. Εκείνο ωστόσο στο οποίο ωστόσο εστίασαν ανακριτής και εισαγγελέας ήταν στο τι συνέβη τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021.

Ο κατηγορούμενος αν και ρωτήθηκε κατ΄επανάληψη αν και τι έπραξε όταν είδε να μειώνονται οι αντιστάσεις της Καρολάιν, εκείνος φέρεται να μην έκανε τίποτα και επί της ουσίας την άφησε αβοήθητη.

Στη συνέχεια δεν ήξερε τι να κάνει και άρχισε να σκέφτεται τι μπορεί να γίνει για να μην μείνει το παιδί και χωρίς τον πατέρα του. Πάντως, λίγα λεπτά με τη δολοφονία της Καρολάιν θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο του αποφάσισε να σκοτώσει και το σκύλο τους.

Πολλές στιγμές ο κατηγορούμενος φέρεται να έλεγε και να ξαναέλεγε ότι του αξίζει η τιμωρία ,αλλά ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι το «τέρας» που παρουσιάζεται.

«Βάλτε με να δουλέψω για να περνάει η ώρα μου»

Ψυχρός και κυνικός στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. «Βάλτε με να δουλέψω για να περνάει η ώρα μου». Αυτά, ήταν τα πρώτα λόγια του στους υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού οι οποίοι τον ρώτησαν εάν θα χρειαστεί κάτι.
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν αντιλήφθηκαν ούτε για μια στιγμή έναν άνθρωπο να λυγίζει από συναισθηματική φόρτιση.

Μάλιστα ο συζυγοκτόνος τους δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με την πτέρυγα στην οποία των τοποθέτησαν.

Ο πιλότος πέρασε από συνέντευξη, όπως είθισται με κάθε κατηγορούμενο που προφυλακίζεται, παρέλαβε τα κλινοσκεπάσματα του και οδηγήθηκε στη λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών. Στη ΣΤ πτέρυγα εκεί που όπου κρατούνται άτομα με χαμηλό εγκληματικό προφίλ και θεωρείται υψίστης ασφαλείας. Μαζί του στο κελί είναι τρία ακόμα άτομα μεταξύ των οποίων ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών, έναν κρατούμενο για λαθρεμπορία και άλλο ένα άτομο για ναρκωτικά.