Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία ομαδικού βιασμού μίας 25χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα, για την οποία έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής τρεις αλλοδαποί ηλικίας 19,21 και 27 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «MEGA», ένας Αφγανός βίασε μια 25χρονη γυναίκα, που είναι τριών μηνών έγκυος και έχει νοητική υστέρηση, ενώ στη συνέχεια, τρεις Πακιστανοί, αφού προσφέρθηκαν να την βοηθήσουν, κατάφεραν να την παρασύρουν στο σπίτι τους, όπου και την βίασαν ομαδικά.

Μάλιστα, οι δράστες μετέφεραν το θύμα από την πλατεία Ομονοίας με ταξί στο υπόγειο διαμέρισμά τους στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η νεαρή κατάφερε να δραπετεύσει, πήγε στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε το συμβάν, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας τρεις από τους τέσσερις βιαστές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί εκτεταμένες έρευνες εξέλιξη για τον εντοπισμό του τέταρτου συνεργού τους.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του «MEGA», η νεαρή γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς πως πήγε το βράδυ της Τρίτης, γύρω στις 21.30, στην Ομόνοια, προκειμένου να φτιάξει το κινητό της σε ένα μαγαζί.

Στον δρόμο την προσέγγισε ένα άτομο νεαρής ηλικίας, την πήγε σε ένα σκοτεινό σημείο, την βίασε και την παράτησε σε άθλια κατάσταση.

Δυστυχώς, ο εφιάλτης για την 25χρονη δεν τελείωσε εκεί, καθώς, στη συνέχεια, δύο άντρες λέγοντας της τάχα πως θέλουν να την βοηθήσουν, την πήγαν σε διαμέρισμα επί της οδού Αριστοτέλους, όπου και την βίασαν ομαδικά. Μάλιστα, ένας τρίτος άνδρας, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η άτυχη γυναίκα, ήταν στην πόρτα για να ελέγχει τον χώρο.

Στο διαμέρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε γενετικό υλικό της 25χρονης, το εσώρουχό της και κομμάτια από τα ρούχα της.