Με μια απερίγραπτη μανία ο 37χρονος ιερέας σκόρπισε τον τρόπο στην αίθουσα του συνοδικού δικαστηρίου, πετώντας βιτριόλι στους Μητροπολίτες που αποφάσιζαν για την τύχη του καθώς εκκρεμούσαν σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του. Το καυστικό υγρό διασκορπίστηκε στην αίθουσα και είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες από την ζημιά προκάλεσε ακόμη και στα έπιπλα.

Το βιτριόλι άφησε σοβαρά τραύματα στους μητροπολίτες, ενώ δεν λείπουν και οι ζημίες στην αίθουσα, από την ακατανόητη μανία του ιερέα.

 Σύμφωνα με τις εικόνες από το orthodoxtimes, ζημιές προκλήθηκαν από το καυστικό υγρό στην έδρα του συνοδικού δικαστηρίου, σε έπιπλα καθώς και σε έγγραφα.


 Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, τα μέλη της Ιεράς Συνόδου που δεν επλήγησαν, θα κάνουν σήμερα μία σύντομη συνεδρίαση και θα καταδικάσουν την επίθεση. Μάλιστα, τα μέτρα ασφαλείας στο συνοδικό μέγαρο από σήμερα θα είναι πολύ πιο αυξημένα, όπως και στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.


  Μετά τις εννέα το πρωί θα συνεδριάσουν στη μεγάλη αίθουσα της εκκλησιαστικής κεντρικής υπηρεσίας οικονομικών, από όπου και θα βγάλουν σχετική καταδικαστική ανακοίνωση.

 Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος για την επίθεση με καυστικό υγρό δικαζόταν χθες σε δεύτερο βαθμό για την εμπλοκή τους σε υπόθεση ναρκωτικών και το συνοδικό δικαστήριο του επέβαλε την ποινή της καθαίρεσης.