Το όνομα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ πήρε το νέο πλήρως εξοπλισμένο και εκσυγχρονισμένο κοινωνικό πολυϊατρείο του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αγία Παρασκευή, τιμώντας τη μνήμη του.

Έσοδα από δωρεές

Τόσο ο απλός κόσμος όσο και το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» προσέφεραν απλόχερα χρήματα, ώστε να ολοκληρωθεί το εν λόγω έργο.

Δωρεάν παροχές

Η ανταπόκριση του κόσμου μέσω των δωρεών ήταν συγκινητική και έτσι το κοινωνικό πολυϊατρείο ξεκίνησε να λειτουργεί αυτή την εβδομάδα. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρει σε παιδιά περιλαμβάνονται η δωρεάν επίσκεψη σε οφθαλμίατρο, οδοντίατρο και ΩΡΛ.


Ξενάγηση της οικογένειας Καραϊβάζ

Η σύζυγος, ο γιος και ολόκληρη η οικογένεια του αστυνομικού συντάκτη ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν από την αγάπη του κόσμου για το πρόσωπό του.

Η ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ

Κατάφερε να «αγγίξει» πλήθος κόσμου με την ανάρτησή της στα social media η σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου.

«Με τη βοήθεια όλου του κόσμου ο Γιώργος μου θα προστατεύει παιδιά με ανάγκες, σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους !!!!!
Τον κύριο Κώστα Γιαννόπουλο, την φίλη Ζήνα Κουτσελίνη, τον Πατέρα Γαβριήλ, την φίλη Στέλλα Ζώη!
Αλλά πάνω από όλους εσάς, που με την αγάπη σας για το Γιώργο μου κάνατε πράξη αυτό το υπέροχο δημιούργημα , σας ευχαριστώ από καρδιάς Όλοι μαζί ας συνεχίσουνε με οδηγό την αγάπη για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας».

Συγκινημένη η Ζήνα Κουτσελίνη

Δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη η παρουσιάστρια, Ζήνα Κουτσελίνη. Η ίδια έγραψε πως, «Σήμερα ο Γιώργος Καραϊβάζ θα είναι περήφανος για όσα κατάφερε… για το Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child Η σύζυγος του Στάθα, ο γιός του Δημήτρης, η μαμά της και η αδελφή της ήταν εκεί!»