Το τι συνέβη με την κάμερα την νύχτα που δολοφόνησε την άτυχη Καρολάιν, πνίγοντας την με ένα μαξιλάρι, επιχείρησε να εξηγήσει ο 32χρονος συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ειδικότερα, ο πιλότος ισχυρίστηκε ότι η κάμερα σταματά την καταγραφή όταν κάποιος μπει να δει τι έχει καταγραφεί στην εφαρμογή του κινητού. Όπως είπε ο δολοφόνος της 20χρονης κοπέλας, μπήκε να δει αν έχει καταγραφεί ο τσακωμός με την Καρολάιν, που όπως υποστήριξε του είχε πει η «να ψοφήσετε εσύ και το παιδί».

Ερωτηθείς γιατί ήθελε να δει το απόσπασμα, απάντησε ότι ήθελε να πάει να το δείξει στην Καρολάιν για να της πει πόσο άσχημα φέρθηκε.


Δικαστικές πηγές λένε ότι πρέπει να γίνει πραγματογνωμοσύνη της κάμερας, καθώς η αφαίρεση της κάρτας μνήμης ενισχύει ή αποδομεί το ζήτημα της προμελέτης του εγκλήματος.

Ένα ακόμα στοιχείο που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» έχει να κάνει με τη στάση που βρέθηκε νεκρή η Καρολάιν. Συγκεκριμένη η άτυχη 20χρονη βρέθηκε μπρούμυτα και χωρίς κανένα αμυντικό τραύμα, κάτι που σημαίνει ότι η κοπέλα κοιμόταν όταν δολοφονήθηκε και πως σε καμία περίπτωση δεν προκάλεσε τον 32πιλότο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Ερωτηθείς από τον ανακριτή για τη σχέση με την Καρολάιν, ο συζυγοκτόνος δεν παρουσίασε ειδυλλιακή σχέση και έκανε λόγο για εντάσεις, ενώ ισχυρίστηκε ότι τον χτυπούσε κάποιες φορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο πιλότος καταδικαστεί αμετάκλητα, τότε χάνει οριστικά την γονική μέριμνα του παιδιού του.