Την μεγάλη εμφάνιση στο set που έχει στηθεί στην ανατολική Θεσσαλονίκη έκανε ο Αντόνιο Μπαντέρας, ντυμένος στα λευκά. Όπως αναφέρει o τοπικός ιστότοπος GR Times, τα πάντα είναι στημένα στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ Ηρακλή στην περιοχή της Μίκρας, που για τις ανάγκες του σημερινού πρώτου γυρίσματος της ταινίας, έχει μετατραπεί σε γήπεδο του γκολφ ενώ έχει τοποθετηθεί και μια μεγάλη ταμπέλα που γράφει” Doddy’s Clubhouse”.

Έτσι στήθηκε το τοπίο για τον Μπαντέρας 

Στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου, βρίσκεται το γνωστό αυτοκίνητο αμερικανικής εταιρείας ενώ εντός του σταδίου έχουν τοποθετηθεί οι απαραίτητες σημάνσεις για το γήπεδο γκολφ.



Ήδη όπως μπορείτε να διακρίνετε στις εικόνες του Grtimes, ο μεγάλος χολιγουντιανός σταρ βρίσκεται στο χώρο του γυρίσματος, όπου ο σκηνοθέτης της ταινίας Richard Hughes θα δώσει το σήμα “action” για να βάλουν μπρος οι κάμερες.

5332889
5332880
5332878
5332879


Υπενθυμίζεται ότι ο σταρ του Χόλιγουντ έφτασε στη Θεσσαλονίκη με ιδιωτικό τζετ την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση. Στο «The Enforcer», όπως είναι η τελική ονομασία της ταινίας, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά συμμετέχει και η σταρ του κινηματογράφου Κέιτ Μπόσγουορθ, όπως και ο Αμερικανός ράπερ 2 Chainz.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να κλείσουν δρόμοι και θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ακόμα και σε κεντρικότατους δρόμους της πόλης.


5332921
5332931
5332932
5332950