Σε χολιγουντιανό σκηνικό μετατράπηκε το κέντρο της Θεσσαλονίκης, για τα γυρίσματα της ταινίας με τον Αντόνιο Μπαντέρας, σύμφωνα με τον ιστότοπο ert.gr.

Ειδικότερα, πανύψηλοι φοίνικες τοποθετήθηκαν μπροστά στην είσοδο της γνωστής στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης Λέσχης Αξιωματικών, εντυπωσιακά αμερικανικά σπορ αυτοκίνητα και muscle cars στο δρόμο στήθηκαν ώστε η κινηματογραφική κάμερα να καταγράψει ένα δρόμο που σε τίποτα δεν διαφέρει από κάποιον του Μαϊάμι. Η αμερικανική… Αστυνομία είναι εδώ μόνο που δεν κόβει κλήσεις αλλά «συμμετέχει» με τα αντίγραφα των περιπολικών της που μοιάζουν από άλλον πλανήτη.

banderas2
banderas3
banderas4
banderas5


Την ίδια στιγμή, βοηθητικοί ηθοποιοί πήραν τις τελευταίες οδηγίες από το προσωπικό για το πώς θα χρειαστεί να στηθούν ώστε να «υποδυθούν» τη δημοτική αστυνομία της αμερικάνικης πόλης, οι τεχνικοί έστησαν με γρήγορους ρυθμούς κάθε αντικείμενο που θα κάνει τον δρόμο να… υποδυθεί και αυτός αντίστοιχο της αμερικανικής πόλης.

Παράλληλα, δεκάδες θαμώνες των καφέ και των μπαρ έπιασαν στασίδι από νωρίς και απολάμβαναν την πρωϊνή τους κούπα με την ελπίδα πως δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν όταν θα γίνεται η λήψη των πλάνων. Οι κάτοικοι της περιοχής στα μπαλκόνια παρακολουθούσαν χωρίς να αντιλαμβάνονται πως το σκηνικό που στήνεται, σε λίγους μήνες, θα περιλαμβάνεται στα πλάνα της ταινίας όταν θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες.

Τέλος, έως τις 5 το απόγευμα δεν επιτρεπόταν η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της Τσιμισκή ως το ύψος της Λεωφόρου Νίκης.