Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) από το απόγευμα της Κυριακής, ο 16χρονος που τραυματίστηκε ύστερα από βουτιά στη θάλασσα στα Φαλάσαρνα Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο νεαρός έφηβος βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές. Δυστυχώς όμως είναι σε σοβαρή κατάσταση έχοντας χτυπήσει τον αυχένα του. Μάλιστα, η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υποβληθεί τελικά σε χειρουργείο.

Η ανακοίνωσή του Λιμενικού

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κισσάμου, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού ενός 16χρονου ημεδαπού στη θαλάσσια περιοχή “ΦΑΛΑΣΣΑΡΝΑ” Δήμου Κισσάμου ν. Κρήτης, μετά την εκτέλεση βουτιάς εντός της θάλασσας.

Άμεσα στον 16χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και από ιδιώτη ιατρό. Κατόπιν, έχοντας τις αισθήσεις του, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του Κέντρου Υγείας Κισσάμου και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.), όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου.