ΚΑτερινοπουλος-Γλυκα_Νερα
Ελλάδα

Κατερινόπουλος: Δέχομαι απειλές - Ποιοι «έριξαν» το blog του μετά τις αποκαλύψεις για τα Γλυκά Νερά

Τι ανήρτησε στο Facebook για τον ανώνυμο εισβολέα - Άνδρες δεν είναι μόνο όσοι φορούν παντελόνια

Ο απόστρατος ταξίαρχος της αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος είχε τοποθετηθεί ανοιχτά επί της υπόθεσης των Γλυκών Νερών. Μάλιστα είχε αφήσει να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς ότι ο 33χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από τους υποτιθέμενους ληστές ενώ παράλληλα στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νοκολούλη είχε κάνει λόγο για τρίτο πρόσωπο στην όλη υπόθεση.

Την εμπειρία και το αστυνομικό δαιμόνιο του Θανάση Κατερινόπουλου επικαλέστηκαν -μεταξύ άλλων- οι αστυνομικές αρχές ώστε να φτάσουν στην άκρη του νήματος και να είναι σε θέση να συλλάβουν τον πιλότο, ο οποίος στην πορεία έμελλε να ομολογήσει το φρικτό έγκλημά του.

Έκτοτε το πρόσωπο του κ.Κατερινόπουλου έγινε πόλος έλξης πολλών σχολίων αλλά ακόμα και… απειλών! Ο απόστρατος ταξίαρχος της αστυνομίας με ανάρτησή του στο facebook καθιστά σαφές πως δέχεται απειλές ενώ αναφέρει πως «έριξαν» το blog του.

«Θα είμαι και πάλι κοντά σας»

Χαρακτηριστικά ο ίδιος έγραψε, «Φίλες και φίλοι σας γνωρίζω ότι κάποιος ή κάποιοι «εισέβαλαν» στο katerinopouloblogspot με συνέπεια αυτό να μην μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Προφανώς και ενοχλήθηκαν, όταν είδαν ότι η επισκεψιμότητα του ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια επισκέπτες σε έξι μήνες.
Έκαναν βέβαια ζημιά που δεν διορθώνεται. Έχω όμως να τους «παραγγείλω τα μαντάτα» ότι εκ χαρακτήρος δεν το «βάζω κάτω» και σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας, με εξ υπαρχής κατασκευασμένο blog. Και… Καλύτερα να με φοβούνται, διότι δεν θα τους δώσω τη χαρά να με λυπούνται».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

«Δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι και ελεύθερος και με φωνή.

Συνέχισε με επόμενη ανάρτηση βάσει της οποίας ο κ.Κατερινόπουλος καθιστά σαφές πως δεν φοβάται τίποτα ενώ απευθυνόμενος στον ανώνυμο καταστροφέα του ιστολογίου του υποστηρίζει ότι χτύπησε λάθος πόρτα. 

«Φίλες και φίλοι καλημέρα. Επίσης δεν θα πω καλημέρα σ' αυτόν τον ανώνυμο που μπορεί να του αρέσει ο χαρακτηρισμός no name, ο οποίος με τα mail από το Μαύρο Διαδίκτυο (Dark Internet) έκανε τις προτάσεις του και απειλές και στην πορεία κατέστρεψε το Ιστολόγιο μου. Μαύρε σκοτεινέ και Ανώνυμε, χτύπησες λάθος πόρτα.
Ο Κατερινόπουλος δεν τα πήρε ποτέ, δεν θα τα πάρει ποτέ και θα έχει το στόμα του ανοικτό.
Αν είσαι άνδρας, διότι άνδρες δεν είναι μόνο όσοι φορούν παντελόνια, βγες από την Ανωνυμία. Αγοράκι μου, πες στα αφεντικά σου όποια και να είναι αυτά, ότι τους έχω συνδεδεμένους με Κάιρο.
Και θα κάνω αυτό που επιβάλλει η συνείδησή μου, η Ιστορία μου, η Διαδρομή μου αλλά και η Καταγωγή μου (Είμαι Ξηρομερίτης). Άντε Γειά.
Και να ξέρεις δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι. Διότι το καλάμι για τους καλαμοκαβαλαρηδες όταν είναι ξερό, σπάει και τους «κόβει» ξέρεις ποια (αν εσύ έχεις) και όταν είναι χλωρό σηκώνει σκόνη και τους «βγάζει τα μάτια».
Κατέβα λοιπόν από αυτό και βγες στο ξέφωτο». 

Δείτε τη σχετική δημοσίευση