Σύμφωνα με τον ιστότοπο του iefimerida.gr στις 9:30 το πρωί στην περιοχή του Ζωγράφου σημειώθηκε επίθεση με ματσέτα με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να τραυματιστούν.

Για την ακρίβεια, ένας άνδρας 54 ετών, τοξικομανής, κρατώντας ματσέτα επιτέθηκε σε περαστικούς. Ο δράστης, που σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη και συνελήφθη λίγο αργότερα από την ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάλεσε ο ίδιος την Άμεση Δράση.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι τραυματίες βρίσκονται στο έδαφος και λαμβάνουν τις πρώτες βοήθειες.

«Βγήκε ξαφνικά ένας με ένα μεγάλο μαχαίρι και άρχισε να χτυπά κόσμο», λέει αυτόπτης μάρτυρας. Ενώ άλλοι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι την ώρα της επίθεσης ο δράστης ήταν σε κατάσταση αμόκ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 54χρονος δράστης ήταν πρώην τρόφιμος ψυχιατρείου και αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ώρες ξανά στο ψυχιατρείο για να εξεταστεί από τους γιατρούς.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο

Επιθεση_Ζωγραφου__1_
Επιθεση_Ζωγραφου__2_
Επιθεση_Ζωγραφου__3_
Επιθεση_Ζωγραφου__4_