Νέες πληροφορίες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο της άτυχης Καρολάιν και του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήλθαν στο φως, προκαλώντας ερωτηματικά σχετικά με το ειδεχθές έγκλημα, όπως έγινε γνωστό μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ενώ την ίδια στιγμή, ένα ακόμα σενάριο, το οποίο έχει πλέον αποκλειστεί, επανέρχεται πάλι, χωρίς να επιβεβαιώνεται από πουθενά, αυτό της εισβολής δολοφόνων στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.


Επανέρχεται η... ληστεία

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετάδωσε ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, ο υπαινιγμός που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι της 20χρονης Καρολάιν και την σκότωσαν γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά στο πρόσωπο της Καρολάιν.

Μάλιστα, αυτό προκύπτει, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με πληροφορίες από τις φυλακές Κορυδαλλού, είναι πως ο ίδιος ο πιλότος έχει υποστηρίξει το ενδεχόμενο αυτό σε ορισμένες συζητήσεις του με συγκρατούμενούς του. Ωστόσο, η μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει δείξει στοιχείο εισβολής στο σπίτι του δράματος, με τις Αρχές να εξετάζουν προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς.

Πλέον, το ερώτημα είναι για ποιο λόγο ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος επιχειρεί να ξαναβάλει στο κάδρο της υπόθεσης «άγνωστους δράστες» τη στιγμή που ο ίδιος έχει ήδη ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Το τρίτο πρόσωπο

Σε ρεπορτάζ του MEGA, επίσης αναφέρθηκε πως φαίνεται ότι ο 33χρονος είχε επαφές με άγνωστη προς το παρόν γυναίκα, από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, κάτι που όλα δείχνουν πως ενδεχομένως είχε μάθει η 20χρονη και γι’ αυτό θέλησε να φύγει από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Για την εν λόγω γυναίκα, η οποία είναι περίπου 40 ετών, υπάρχουν πληροφορίες για τον τρόπο επαφής της με τον πιλότο και σειρά λεπτομερειών οι οποίες ερευνώνται, ενώ εξετάζεται και το κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη στις σχέσεις του πιλότου με την Καρολάιν.

Το MEGA προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, ωστόσο πήρε απάντηση από δικηγόρο της Αθήνας, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η οποιαδήποτε γνωριμία της με τον συζυγοκτόνο δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Σημειώνεται πως από την έρευνα προκύπτει ότι το τελευταίο διάστημα, που η αστυνομία ερεύνησε το κινητό και τις τηλεφωνικές επαφές επαφές του 33χρονου, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία επαφή του πιλότου με το κινητό της γυναίκας αυτής.


Σε κάθε περίπτωση από τις αρχές επισημαίνεται ότι η 40χρονη γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας. Από την άλλη πλευρά, ο πιλότος, που έπαιζε το ρόλο του «καλού οικογενειάρχη», τώρα θα κληθεί να απαντήσει και για το αν δεν ήταν τελικά τόσο… εν βρασμώ η δολοφονία της 20χρονης, κι αν είχε σκεφτεί από καιρό αυτό το σενάριο.