Την σοκαριστική, αλλά και συνάμα τραγική στιγμή που ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε επτάχρονο κοριτσάκι από τη Νίκαια και σκοτώνοντάς το ακαριαία κατέγραψε κάμερα που βρίσκεται στην περιοχή. Το στιγμιότυπο μετέδωσε το STAR μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. 

Το ατύχημα έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 13:45, όταν η θεία της μικρής κατέβηκε από ένα λευκό λεωφορείο μαζί με την κόρη της και το κοριτσάκι. Είχαν πάει για μπάνιο σε κοντινό προορισμό. 

Όπως δείχνει το βίντεο που πρόβαλε το STAR, οι πεζοί προσπάθησαν να περάσουν τον δρόμο, όπου βρισκόταν σταματημένο και το φορτηγό. Το επόμενο δευτερόλεπτο, το φορτηγό έπεσε στο κοριτσάκι, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους. 

Ο πατέρας της 7χρονης που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο στη Νίκαια, το μεσημέρι της Τετάρτης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, όταν οδηγός φορτηγού παρέσυρε και σκότωσε την κόρη του.

To τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Ο πατέρας του κοριτσιού αποκάλυψε πως βιώνει μία οικογενειακή τραγωδία, καθώς το 2019 έχασε τον αδερφό του, το 2021 την πεθερά του και τώρα την 7χρονη κόρη του. «Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να περάσει ένας πατέρας, μία οικογένεια… Αν με ακούει η οικογένεια αυτού του ανθρώπου ή ο ίδιος, να αυτοκτονήσει», είπε στην κάμερα του MEGA για την εκπομπή LIVE NEWS.
nikaia2

«Είχε πάει η κουνιάδα με την ανιψιά μου και την κόρη μου κι εκείνος παραβίασε το κόκκινο, και σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου… Η ανιψιά μου χαροπαλεύει. Πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών, δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτόν τον πόνο και όταν τους άκουγα έκλαιγα. “Γιατί τα παιδιά;” έλεγα. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου», πρόσθεσε.
nikaia_ok3

Ο πατέρας της 7χρονης δήλωσε πως σκοπεύει να δωρίσει τα όργανα της κόρης του. Σχετικά με την 14χρονη ξαδέρφη της 7χρονης Παναγιώτας, έχει ένα κάταγμα στην λεκάνη και θα πρέπει να μεταφερθεί για χειρουργείο στο Παίδων, ωστόσο δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και έχει ξεκινήσει η ανάκριση για τη διευκρίνιση των αιτίων του φρικτού τροχαίου.