Τυχόν ύποπτες συναντήσεις που είχε ο στυγερός δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά έχουν μπει πλέον στο μικροσκόπιο των Αρχών, που εξετάζουν καρέ καρέ από την αρχή τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στη «μεζονέτα του τρόμου».

Πρωταρχικός στόχος των ερευνητών είναι να καταρρίψουν την εκδοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι η άγρια δολοφονία ήταν το αποτέλεσμα ενός καβγά που έγινε τη μοιραία Τρίτη 11 Μαΐου μεταξύ του ζευγαριού, ενώ ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις μετά την άρση του τραπεζικού απορρήτου τόσο του 32χρονου πιλότου όσο και της αδικοχαμένης νεαρής μητέρας.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κληθεί από τον ανακριτή για απαντήσεις ο καθ’ ομολογία δολοφόνος που κρατείται στη ΣΤ’ πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, γύρω από τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει. Από τους πρώτους που θα εμφανιστούν στον ανακριτή είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, που κατά το διάστημα από τον Νοέμβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021 δεχόταν τακτικά στο γραφείο της το ζευγάρι και φέρεται να είχε προχωρήσει, πριν από τη σύλληψη του Αναγνωστόπουλου, σε off the record αποκαλύψεις στους αστυνομικούς, οι οποίες και δεν περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Tι είπε στους δημοσιογράφους

Η συγκεκριμένη γυναίκα, λόγω του επαγγέλματός της, φέρεται να είχε γίνει δέκτης σοβαρών αποκαλύψεων από τη νεαρή μητέρα και τη σχέση που είχε με τον άντρα που λίγους μήνες μετά αφαίρεσε με βασανιστικό τρόπο τη ζωή της. Η ίδια είχε πει μάλιστα στους δημοσιογράφους ότι ο συζυγοκτόνος είχε τοποθετήσει στο τηλέφωνο της Καρολάιν εφαρμογή με την οποία ανά πάσα στιγμή μπορούσε να βλέπει πού βρισκόταν.

Οι έρευνες πλέον έχουν επικεντρωθεί στο να αποδείξουν ότι επρόκειτο για προμελετημένο έγκλημα, κάτι που αρνείται ο προφυλακισμένος πιλότος. Την ίδια ώρα, κομβικό στοιχείο χαρακτηρίζεται για τις έρευνες η αγορά του οικοπέδου στο Πικέρμι, ελάχιστα 24ωρα πριν δολοφονηθεί η Καρολάιν, ενώ κάποιες κινήσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς του δράστη, το ίδιο διάστημα, φαίνονται ύποπτες στην αστυνομία, γι’ αυτό και έχει ζητηθεί άρση του τραπεζικού του απορρήτου.

Επανεξετάζεται το υλικό από τις κάμερες

Άλλο ένα στοιχείο που επανεξετάζεται από τις Αρχές είναι το υλικό από τις κάμερες του σπιτιού, για να διαπιστωθεί αν ο συζυγοκτόνος είχε ύποπτες επαφές ή συναντήσεις τόσο πριν όσο -κυρίως- μετά τη διάπραξη της στυγερής δολοφονίας. Οι αστυνομικοί πάντως χαρακτηρίζουν τις κινήσεις του 32χρονου μετά το έγκλημα «αυτοματοποιημένες», που δεν θύμιζαν στο ελάχιστο δολοφόνο που έχει μετανιώσει για την πράξη του, όπως συνήθως συμβαίνει στις εν βρασμώ ανθρωποκτονίες.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time