Ξέγνοιαστος με τη γυναίκα του και τα δυο του παιδιά ο Καρίμ Μπενζεμά συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δείπνησε σε εστιατόριο του νησιού και γεύτηκε με την οικογένειά του ελληνικές γεύσεις με θέα το απέραντο γαλάζιο. Αφού έβγαλαν τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες με το κινητό, o 33χρονος Γάλλος πήρε αγκαλιά τον γιο του και κατευθύνθηκε προς τη βίλα του, πάντα υπό τη συνοδεία των δύο αντρών της ασφάλειάς του.

Στιγμές ξεγνοιασιάς για τους σταρ 

Τα βίντεο που ανεβάζει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις τελευταίες μέρες αποκαλύπτουν τη βεράντα της έπαυλης που επέλεξε να μείνει. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δυσκολεύτηκε πολύ προκειμένου να βρει το κατάλληλο μέρος, όπου θα συνδυάζονται ιδανικά οι προπονήσεις του με τη μοναδική θέα του νησιού.

Επτά συνολικά βίλες επισκέφτηκε ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι να αποφασίσει πού θα μείνει με την οικογένειά του. Ενδεικτικά αυτή η έπαυλη στην Ψαρού με 4 υπνοδωμάτια, πισίνα και χώρο για γυμναστική, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την παραλία ανέρχεται στα 18.500 ευρώ την εβδομάδα. Άλλο υπερπολυτελές κατάλυμα με 5 υπνοδωμάτια, πισίνα και ελικοδρόμιο φτάνει τα 15.000 ευρώ, ενώ με 6 υπνοδωμάτια, και περιθώριο να φιλοξενήσει ακόμα και 12 άτομα χρεώνεται τα 12.000 ευρώ την εβδομάδα.

Παράλληλα, χολυγουντιανός αέρας έπιασε στην Πάρο, από το βράδυ της Τρίτης, όταν και έφτασε στο λιμάνι ο πολυβραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Αλ Πατσίνο για να απολαύσει λίγο χρόνο στα νερά του Αιγαίου. «Προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε τον Αλ Πατσίνο, αλλά δυστυχώς εκείνο το βράδυ θέλησε να δειπνήσει μόνος του στο υπερπολυτελές γιοτ και να μην ακολουθήσει την πολυμελή παρέα του.»

Ο βραβευμένος με όσκαρ Αμερικανός επισκέφτηκε το νησί για λίγες ώρες με μία μεγάλη παρέα είκοσι ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο ηθοποιός Κρις Ο’ Ντόνελ, που φωτογραφήθηκε σε εστιατόριο της Πάρου. «Ο Κρις Ο Ντόνελ στο γνωστό εστιατόριο δείπνησε με την παρέα του, ήταν πολύ φιλικός, δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη προστασία φύλαξη του ηθοποιού.»

Η παρέλαση αστέρων στα πολυδιαφημισμένα κυκλαδίτικα νησιά συνεχίζεται, με τις αφίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ανάστατη η Μύκονος για τα νέα μέτρα στην διασκέδαση

Ο κ. Ηρακλής Ζησιμόπουλος, Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου, μίλησε για την τουριστική σεζόν στο «Νησί των Ανέμων», αλλά και τα νέα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση στα μαγαζιά της εστίασης. «Τα μέτρα είναι λίγο δύσκολο να εφαρμοστούν. Είναι δύσκολο ανθρώπους που είναι εμβολιασμένοι να κάθονται σε μία καρέκλα, να μη χορεύουν. Κάποιος που είναι ασφαλής είναι δύσκολο να κάθεται σε μια καρέκλα για να προστατέψει κάποιον που από επιλογή δεν θέλει να εμβολιαστεί», ανέφερε.

«Βλέπουμε ότι έχουμε ένα αρκετά καλό καλοκαίρι δεδομένων των συνθηκών. Είναι απορίας άξιο το πως θα εφαρμοστούν τέτοιου είδους μέτρα», πρόσθεσε. «Έχει ακουστεί σε όλο τον κόσμο η επιχείρηση που έκανε η κυβέρνηση για τα covid free νησιά, και το ότι η Μύκονος έχει υψηλό επίπεδο εμβολιασμένων στο μόνιμο πληθυσμό. Θα προτιμήσω τα πλήρως εμβολιασμένα νησιά. Θέλω να δώσω ένα επιπλέον κίνητρο στους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Είναι μεγάλο το κίνητρο να έχεις ένα μαγαζί για εμβολιασμένους», σημείωσε.