Από τη γαμήλια τελετή στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκαν καλεσμένοι στην Πάτρα, όταν αστυνομικοί πέρασε έξω από παραλιακό κέντρο διασκέδασης και τους είδαν να χορεύουν.

Ο κ. Μάκης Πλέγας, ιδιοκτήτης κέντρου δεξιώσεων μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το εν λόγω περιστατικό.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, περιπολικό πέρασε έξω από παραλιακό κέντρο διασκέδασης, με τους αστυνομικούς να διαπιστώσουν ότι κατά τη διάρκεια της δεξίωσης οι καλεσμένοι χόρευανκάτι που πλέον απαγορεύεται.

Οι οκτώ αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο και αφού βεβαίωσαν τα ανάλογα πρόστιμα και «σφράγισαν» το κέντρο για μία εβδομάδα και προσήγαγαν τον ιδιοκτήτη. Επιπλέον, οι αστυνομικοί πήραν στο τμήμα και τα άτομα που χόρευαν μαζί με δύο που έπιναν στο μπαρ.

Η νύφη ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού τους είχε πει πως απαγορεύεται ο χορός, όμως οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν!

Ο συνολικός αριθμός των καλεσμένων δεν ξεπερνούσε τους 50.

Το ζευγάρι είχε φθάσει από τις ΗΠΑ για να παντρευτεί στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως μετά από αυτό… η δεξίωση δεν εξελίχθηκε όπως την φαντάζονταν νύφη και γαμπρός.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Με τον ιδιοκτήτη του κέντρου δεξίωσης να ανέφερε ότι: «00:15 κι ενώ είχε σηκωθεί η νύφη με την μητέρα της, πέρασε το υπηρεσιακό της αστυνομίας. Κατέβηκαν κάτω μέσα στους καλεσμένους… Τους είχαμε ενημερώσει ότι δεν πρέπει να χορέψουν».