Δεν έχουν τέλος τα κορονοπάρτι που αποτελούν αστείρευτες πηγές για τη μετάδοση του κοροναϊού. Αυτή τη φορά, κορονοπαρτι σημειώθηκε σε βίλα στη Χαλκίδα και μάλιστα πολλοί από τους συμμετέχοντας ανήρτησαν στα social media στιγμιότυπα ξέφρενης διασκέδασης ενώ την ίδια στιγμή οι συμμετέχοντες δεν τηρούσαν κανένα μέτρο προστασίας.

Το πάρτι έγινε το βράδυ του Σαββάτου με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων που διασκέδασαν με τη μουσική γνωστών ντι τζέι και τραγουδιστών ραπ.

Στα βίντεο που δημοσίευσε ο ιστότοπος «Πρώτο Θέμα» και τα οποία προέρχονται από το Instagram συμμετεχόντων ακούγεται να χλευάζονται τα μέτρα προστασίας από την πανδημία που έχει θέσει η Πολιτική Προστασία και να υβρίζεται ο υφυπουργός, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στις εικόνες που ανέβηκαν στα social media φαίνεται ο κόσμος να χορεύει αδιαφορώντας πλήρως για τις αποστάσεις ασφαλείας, να πετούν πυροτεχνήματα και να πηδούν μαζικά στη πισίνα της βίλας ακόμα και από τα μπαλκόνια.

Το κάλεσμα για το κορονοπάρτι έγινε μέσω των social media και συμμετείχαν σε αυτό παρέες που έφτασαν οδικώς από την Αθήνα, προκειμένου να μην εντοπιστούν από την αστυνομία.

Δείτε τα σχετικά βίντεο