Πέρα από κάθε φαντασία είναι το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στη δυτική Αττική.

Ένας 12χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο της μητέρας του, δεν σταμάτησε σε αστυνομικό μπλόκο στη οδό Κορίνθου και στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη χτύπησε με το όχημα έναν αστυνομικό και τον τραυμάτισε στα πόδια.

Στη συνέχεια, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.  έβγαλαν τα όπλα τους και προσπάθησαν να πυροβολήσουν τα λάστιχα του αυτοκινήτου για να το ακινητοποιήσουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και ο μικρός ξέφυγε παραβιάζοντας STOP και ερυθρούς σηματοδότες.

Επιχείρηση για τον εντοπισμό

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, για το επεισόδιο και έδωσαν τα στοιχεία που οχήματος που καταδίωκαν. Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και μετά από αναζητήσεις το ύποπτο όχημα, εντοπίστηκε και εγκλωβίστηκε.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους

Τότε, με το δάχτυλο στη σκανδάλη, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό να εξέλθει από το όχημα και όταν τον αντίκρισαν, δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς είδαν μπροστά τους ένα ανήλικο αγόρι.

Στη συνέχεια ερεύνησαν εξονυχιστικά το αυτοκίνητο αλλά δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο. Όσο για τον μικρό,  συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Ανηλίκων.