Ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα τα ονόματα των 1600 επιτυχόντων αλλά και των επιλαχόντων στους διαγωνισμούς προσλήψεως Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) για όλους τους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων ο οποίος είχε ξεκινήσει τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους και εν μέσω κοροναϊού και όλων των προβλημάτων, που η πανδημία επέφερε, ολοκληρώθηκε σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τα ονόματα 1000 επιτυχόντων στο Στρατό Ξηράς, 300 στο Πολεμικό Ναυτικό, 280 στην Πολεμική Αεροπορία και 20 στο κοινό, διακλαδικό, Νομικό Σώμα των ΕΔ.

3__16_

Συμφώνως με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ «…αναρτήθηκαν οι πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων υποψηφίων ΕΠΟΠ, ενώ υπενθυμίζεται η υποχρέωση των υποψηφίων να ενημερωθούν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη από τις σχετικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις».

1__24_


Για το Στρατό Ξηράς: http://www.army.gr/el/apotelesmata-diagonismoy-proslipsis-epop-stratoy-xiras

Για το Πολεμικό Ναυτικό: https://www.hellenicnavy.gr/el/component/k2/item/14884-apotelesmata-diagonismoy-proslipsis-epop-sto-pn.html

Για την Πολεμική Αεροπορία: https://www.haf.gr/2021/07/apotelesmata-diagonismoy-katataxis-ep-op-stin-polemiki-aeroporia-etoys-2021/

Για το Κοινό Νομικό Σώμα: http://www.army.gr/el/apotelesmata-diagonismoy-proslipsis-epop-koinoy-nomikoy-somatos