Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο. Ειδικότερα, 30χρονος καθ'ομολογίαν δολοφόνος προσπάθησε να ρίξει όλη την ευθύνη στο θύμα ενώ όπως ανέφερε η αίτια του τσακωμού τους ήταν ότι έχασαν τον δρόμο στο νησί των Κυκλάδων. Ο κατηγορούμενος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Νάξου ενώ ζήτησε και μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας.

Αποτροπιασμό προκαλεί η ψυχρότητα του εγκλήματος

Μέχρι την τελευταία στιγμή εκλιπαρούσε για βοήθεια ώστε να σωθεί από τα χεριά του 30χρονου η 26χρονη Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο. Η άτυχη κοπέλα, φωνάζοντας για την ίδια της τη ζωή εγκλωβίστηκε στον γκρεμό από τον καθ'ομολογίαν δολοφόνο ο οποίος την πέταξε στο κενό. Όπως -μέχρι στιγμής- αναφέρεται, αιτία του καυγά όπως προκύπτει απόμε την ομολογία του κατηγορουμένου ήταν το γεγονός ότι χάθηκαν στη διαδρομή.


Ο δολοφόνος ρίχνει την ευθύνη στο θύμα

Ο 30χρονος με την 26χρονη έφτασαν στην Φολέγανδρο ώστε να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ. Στην ομολογία του ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς υποστηρίζει πως το θύμα τον μείωνε με την συμπεριφορά του. «Με είχε υποχείριο της. Με έπαιζε συνέχεια όλη την εβδομάδα. Με μείωνε. Αυτό με τσάντιζε πολύ. Μου μιλούσε υποτιμητικά και με τσάντισε πολύ. Μου έλεγε συνέχεια πήγαινε από εδώ πήγαινε από εκεί.»



Το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου όταν ο 30χρονος έβγαλε το αυτοκίνητο του από το δρόμο η 26χρονη βγήκε από το όχημα και άρχισε να εκλιπαρεί για βοήθεια. Δυστυχώς όμως στο σημείο δεν υπήρχε κάποιος για να την σώσει. Συγκεκριμένα, ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος την έριξε στη θάλασσα ζωντανή αφήνοντας την να πνιγεί. «Φώναζε βοήθεια, βοήθεια. Ε δεν είχα κάνει κάτι για να φοβάται. Με μείωνε συνεχώς.»

Ο 30χρονος στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν φέρεται να είπε: «Ζητήσω συγγνώμη από τους οικείους της. Έκανα βλακεία, καταστράφηκα.»

Χωρίς ίχνος μεταμέλειας ο 30χρονος δολοφόνος

Ανέκφραστος, αμίλητος, με σκυμένο κεφάλι και χωρίς ίχνος μεταμέλειας εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες ο 30χρονος. Αύριο θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί στη Νάξο και ο πατέρας του που θα τον συνοδεύσει. Ακόμη, σε όσες ερωτήσεις του τέθηκαν από τους δημοσιογράφους δεν έδωσε απάντηση, φάνηκε ωστόσο να είναι απόλυτα ψύχραιμος.

Ενδείξεις ότι ο δράστης χτύπησε την Γαρυφαλλιά πριν την σπρώξει στα βράχια

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι ο δράστης είχε χτυπήσει την κοπέλα. Είχε μώλωπες στο πρόσωπο, συγκεκριμένα στο μάτι. Κάποια θλαστικά τραύματα που δεν ταιριάζουν με την πτώση. Έτσι θεωρείται πολύ πιθανό ο 30χρονος πριν σπρώξει την κοπέλα να την χτύπησε στο πρόσωπο.

Άλλη διάσταση στην υπόθεση δίνει και η αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας της 26χρονης Αλέξη Κούγια στο MEGA που ανέφερε πως το θύμα είχε εκμυστηρευτεί στην μητέρα της ότι υποπτευόταν πως ο 30χρονος παρακολουθούσε το κινητό της τηλέφωνο. Έως τώρα δεν έχουν εντοπιστεί τα κινητά τηλέφωνα ούτε του δράστη, ούτε του θύματος.




Aνείπωτος ο πόνος στην κηδεία της

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και ανείπωτου θρήνου πραγματοποιήθηκεη κηδεία της άτυχης Γαρυφαλλιάς, της 26χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στη Φολέγανδρο, βάζοντας το όνομά της στον κατάλογο των γυναικοκτονιών στη χώρα μας. 


Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν για πάντα την δολοφονημένη από τον σύντροφό της Γαρυφαλλιά. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της. Την ώρα που έφτανε η σορός της κοπέλας στην εκκλησία κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες». 


«Δεν δολοφόνησες μόνο τη Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες τη μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξες όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν. Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία, πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών».



Αμέσως μετά από αυτά τα λόγια, που συγκλονίζουν, άπαντες χειροκρότησαν. Όλα ήταν στα λευκά στην κηδεία της. Τα μπαλόνια στην είσοδο της εκκλησίας, τα στεφάνια, οι μπομπονιέρες που μοιράστηκαν, ενώ οι περισσότεροι που έδωσαν το «παρών» φορούσαν λευκά μπλουζάκια. Ασπρο ήταν και το φέρετρο με το οποίο η Γαρυφαλλιά οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία…
Οι καμπάνες στο χωριό χτυπούσαν πένθιμα, ενώ άσπρα μπαλόνια συνόδευσαν την άτυχη κοπέλα στην τελευταία της κατοικία. Ολα ήταν στα λευκά στο τελευταίο αντίο της Γαρυφαλλιάς… Λευκά μπαλόνια στην είσοδο της εκκλησίας, λευκά στεφάνια, λευκές μπομπονιέρες, ενώ οι περισσότεροι που ήταν στην κηδεία φορούσαν λευκά μπλουζάκια.