Προκαλούν σοκ τα βίντεο και οι φωτογραφίες από την επιχείρηση του λιμενικού την ώρα που ανασύρουν τη σορό της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, της κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, στη Φολέγανδρο.

Στα βίντεο φαίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες λουόμενων, στελεχών του Λιμεναρχείου Φολεγάνδρου αλλά και του αγροτικού ιατρού που βρισκόταν κοντά στην παραλία της Λυγαριάς Φολεγάνδρου και συμμετείχε στην όλη διαδικασία.

Στην τσάντα της η ταυτότητα του... δολοφόνου

Σύμφωνα με την κατάθεση του αρχικελευστή, όπως αναφέρει το protothema.gr, η 26χρονη φορούσε μόνο το μαγιό της και το πάνω μέρος ήταν ελαφρώς κατεβασμένο. Δίπλα από το πτώμα υπήρχε η μαύρη τσάντα πλάτης μέσα στην οποία ήταν και η ταυτότητα του δολοφόνου της.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά ένας Αμερικανός τουρίστας από το Χιούστον του Τέξας μαζί με την κόρη του εντόπισαν τη σορό της άτυχης Γαρυφαλλιάς, όπως προκύπτει μέσα από τα στοιχεία της δικογραφίας.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν στη Φολέγανδρο για διακοπές, την 16η Ιουλίου εντόπισε με τη σύζυγό του και την κόρη του το άψυχο κορμί της Γαρυφαλλιάς να επιπλέει στο νερό, λίγη ώρα αφού είχε δολοφονηθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο