Δύο αλλά όχι ξένοι
Δύο αλλά όχι ξένοι Σπύρος Χαριτάτος Μπάγια Αντωνοπούλου
Φολεγανδρος-Γαρυφαλλια3
Ελλάδα

Φολέγανδρος – Ανατριχιάζει η ιατροδικαστική έκθεση: Την ξυλοκόπησε, την έσυρε, την πέταξε στον θάνατο

Ουδείς λόγος για κακιά στιγμή απ' την πλευρά του ιατροδικαστή

Η ιατροδικαστική έκθεση φέρνει στην επιφάνεια τις αγωνιώδεις τελευταίες στιγμές στη ζωή της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία βρήκε σκληρό θάνατο στις 16 Ιουλίου στη Φολέγανδρο απ’ τα χέρια του 30χρονου συντρόφου της.

Ο νεαρός ομολόγησε την ενέργειά του, ωστόσο θέλησε να αποδώσει τις ευθύνες στην 26χρονη λέγοντας πως «Με προσέβαλε, με ειρωνευόταν, με πήγαινε από εδώ κι από εκεί είπε».

Επιπροσθέτως, ο 30χρονος επικαλέστηκε «την κακιά την ώρα», ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση έρχεται να τον διαψεύσει και μάλιστα με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Σύμφωνα με την έκθεση η άτυχη Γαρυφαλλιά πριν βρεθεί στη θάλασσα και πνιγεί, είχε δεχτεί ξυλοδαρμό και γροθιές στο πρόσωπο. Μετά σύρθηκε στα βράχια, λίγο πριν πέσει ζωντανή στο νερό!

Την ξυλοκόπησε, την έσυρε, την πέταξε στον θάνατο

Η ιατροδικαστική έκθεση του Ηλία Μπογιόκα δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Το άψυχο σώμα της 26χρονης κοπέλας «μίλησε» για λογαριασμό της. «Περιέγραψε» τις τελευταίες της στιγμές.

Ο 30χρονος γρονθοκόπησε τη σύντροφό του τόσο πολύ, που εκείνη δεν μπορούσε να αντιδράσει. Και όπως ήταν πεσμένη στο έδαφος, δεν σταμάτησε. Την έπιασε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα. Δεν το λες «κακιά στιγμή».

Ανατριχιάζουν τα συμπεράσματα του ιατροδικαστή

Τα ευρήματα είναι συντριπτικά. Οι κακώσεις που έχει το θύμα στο κεφάλι προήλθαν από χτυπήματα του 30χρονου, από τις γροθιές του, από τον ξυλοδαρμό που προηγήθηκε της πτώσης στη θάλασσα.

Από τα χτυπήματα του συντρόφου της, η 26χρονη είχε πέσει στο έδαφος. Ζαλισμένη όπως ήταν, δεν μπορούσε να αντιδράσει σε ό,τι ακολούθησε. Γιατί η μανία του 30χρονου είχε και συνέχεια. Τα γδαρσίματα στο κορμί της ήταν από την πτώση και το σύρσιμο στο έδαφος.

Στο τέλος, ο δράστης του στυγερού εγκλήματος σήκωσε την άτυχη κοπέλα και την πέταξε ζωντανή στο νερό. Από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί, όμως, δεν μπορούσε να αντιδράσει για να σώσει τον εαυτό της. Και ο θάνατός της επήλθε από πνιγμό…