Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της ανεύρεσης ανθρώπινων οστών μέσα σε πλαστικό βαρέλι στον Πλατανιανό Ποταμό, στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Οι αστυνομικές Αρχές αναμένεται να λάβουν και να ερευνήσουν κάποια «απτά στοχεία» σχετικά με τα ανθρώπινα οστά σήμερα το μεσημέρι.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση. Ο ιατροδικαστής, Αντώνης Παπαδομανωλάκης, που βρέθηκε στο σημείο μαζί με την Aστυνομία, ζήτησε να μεταφερθούν όλα τα ευρήματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να εξεταστούν ενδελεχώς. Ο έλεγχος και οι απεικονιστικές εξετάσεις (αξονική τομογραφία, ακτινογραφίες) θα διεξαχθούν από τον ίδιο και την Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής, Έλενα Κρανιώτη.

Άνδρας το θύμα κατά πάσα πιθανότητα

Οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί και συγκεκριμένα κάποια υπολείμματα τριχών που βρέθηκαν οδηγούν στο ότι το θύμα είναι πιθανότατα άντρας. Ωστόσο, αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί από τον έλεγχο των ιατροδικαστών.
Αν διαπιστωθεί ότι πρόκειται πράγματι για εγκληματική ενέργεια, τότε εκτιμάται πως το βαρέλι με το πτώμα μεταφέρθηκε στον Πλατανιανό ποταμό από αλλού.
Με αφορμή τη συγκεκριμένη υπόθεση, ένας από τους φακέλους που σίγουρα ανασύρεται και μπαίνει στο «κάδρο» των ερευνών σχετίζεται με τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός νεαρού Αλβανού. Για την εξαφάνιση αυτή υπάρχει ήδη έντονη φημολογία ότι ενδέχεται να συνδέεται με πολύκροτη ποινική υπόθεση.