Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία που βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά στη Σωτηρίτσα του νομού Λάρισας, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνδρας πυροβόλησε 8 φορές και σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του μέσα στην ταβέρνα της αδελφής της.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr η 43 ετών δέχτηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί 8 πυροβολισμούς από τον σύζυγό της και έπεσε νεκρή σε ταβέρνα της περιοχής.
H άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε εν ώρα εργασίας μέσα στην ταβέρνα ιδιοκτησίας του αδελφού της.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ετών 54 έχει ήδη συλληφθεί και ισχυρίζεται πως σκότωσε τη γυναίκα του, γιατί πίστευε ότι τον απατά.

Πώς έγινε η δολοφονία

Το ζευγάρι δεν έμενε στη Λάρισα, αλλά στην Αθήνα και ήταν σε διάσταση τον τελευταίο καιρό.

Η 43χρονη φαίνεται πως ήταν στη  Λάρισα με τα τρία της παιδιά προκειμένου να βοηθήσει στην οικογενειακή επιχείρηση επειδή ο αδελφός της ήταν άρρωστος.

Η γυναίκα μάλιστα φαίνεται πως είχε ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες προκειμένου να πάρει διαζύγιο από τον 54χρονο.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στη συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά, καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτή τη συνάντηση, δεν υπήρξε άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Στη συνέχεια ο 54χρονος αναχώρησε από τη Λάρισα με κατεύθυνση τη Σωτηρίτσα, όπου και σκότωσε τη σύζυγό του.

«Έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας στη Μάνη»


Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC, πελάτης της ταβέρνας -καφενείου που ήταν μπροστά στο έγκλημα, ανέφερε ότι ο συζυγοκτόνος εμφανίστηκε στο μαγαζί και τον ρώτησε: «πού είναι η…», δηλαδή η γυναίκα του. Όταν ο πελάτης απάντησε «πίσω στην κουζίνα», πήγε στον χώρο που βρισκόταν η 43χρονη σύζυγός του και σε λίγο ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Βγήκε αφού είχε τελέσει το φονικό και απευθυνόμενος στον ίδιο πελάτη είπε, «πάρτε την αστυνομία και ειδοποιήστε ότι σκότωσα τη γυναίκα μου». Ο άνθρωπος τον ρώτησε «γιατί το έκανες ρε» κι εκείνος ατάραχος απάντησε: «Έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας στη Μάνη».Οι πρώτες εκτιμήσεις της ιατροδικαστή

«Βολές σε καίρια σημεία στον θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται.

Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολη».


Δείτε εικόνες (πηγή larissanet.gr):