Μέχρι τέλους
Μέχρι τέλους Γιώργος Κουβαράς Γιώργος Πιέρρος
katerina_ioannidou
Ελλάδα

Να αποσυρθεί το πρόσωπό της από κομματική αφίσα ζητά η viral πυροσβέστης Κατερίνα Ιωαννίδου

Σε ανάρτησή της στο Facebook παρακαλεί τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει τη φωτογραφία της και τονίζει ότι δεν επιθυμεί φωτό της να υπάρχει σε κανενός κόμματος την αφήσα

Να αποσυρθεί η φωτογραφία από αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ , ζητά η εθελόντρια πυροσβέστης Κατερίνα Ιωαννίδου, η οποία έτρεξε και βοήθησε στη μάχη με τις φλόγες στη Βαρυμπόμπη.

Η κίνηση αυτή η οποία, όπως φαίνεται από την ανάρτησή της, δεν έγινε με τη συγκατάθεσή της προκάλεσε την αντίδραση της, με την ίδια να παρακαλεί την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει τη φωτογραφία της, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί να υπάρχει φωτογραφία της σε κανενός κόμματος την αφίσα. «Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Για να αναπνεύσουμε πρέπει να τους ανατρέψουμε» και «Κάτω η εγκληματική κυβέρνηση της ΝΔ», γράφει η αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που χρησιμοποίησε τη φωτογραφία της Κατερίνας Ιωαννίδου.

1_2

Η ανάρτηση της Κατερίνας Ιωαννίδου

«Θα παρακαλέσω θερμά το ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει τη φωτογραφία μου απο την αφίσα της άμεσα!!!! Δεν έχω δώσει την άδειά μου να χρησιμοποιήσετε τη φωτογασφία μου γενικά και ειδικά σε πολιτικά και κομματικά παιχνίδια!!!! Παρακαλώ πολύ δεν επιθυμώ να υπάρχει σε οποιουδήποτε κόμματος την αφίσα το πρόσωπό μου ούτε να λάβω μέρος σε τέτοιες διαμάχες!!!!! Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη!!!!!! Παρακαλώ άμεσα να αφαιρεθεί η φωτογραφία μου από τις αφίσες οποιουδήποτε κόμματος!!!!!».