Στην προφυλάκιση του πρώην αστυνομικού, κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του Ντίνη Κορφιάτη που δολοφονήθηκε και αυτός φέτος τον Μάιο οδήγησαν νέα στοιχεία επιβαρυντικά στοιχεία για τον δράστη.

Ειδικότερα, ανακριτής και εισαγγελέας Ζακύνθου συμφώνσηαν στην προφυλάκισή του. Πιο συγκεκριμένα, ο απότακτος αστυνομικός είχε αφεθεί ελεύθερος τον Ιούνιο μετά την απολογία του, με την επιβολή αυστηρών περιοριστικών μέτρων. Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, κλήθηκε ξανά σε απολογία σήμερα από την ανακρίτρια, καθώς προέκυψαν νέα επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος του, από τον έλεγχο που έγινε σε ηλεκτρονικές συσκευές του.

Ο πρώην αστυνομικός οδηγήθηκε στα κρατητήρια της αστυνομίας και αύριο θα μεταφερθεί στις φυλακές.

                                      Η πέμπτη προφυλάκιση συνολικά για τη δολοφονία

Ήδη έχουν προφυλακιστεί για το έγκλημα στη Ζάκυνθο ο 39χρονος που είναι ο φερόμενος ως εκτελεστής, ο 38χρονος που φαίνεται να είναι ο οδηγός της μηχανής που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ο 37χρονος που φαίνεται να είναι ο οδηγός του σκάφους που μετέφερε τους δράστες από τη Ζάκυνθο στον Πύργο και μια κοπέλα 27 ετών που ήταν η «τσιλιαδόρος», καθώς -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- παρακολουθούσε το ζεύγος και έδινε την πορεία τους στους δράστες που είχαν στήσει «καρτέρι θανάτου».