Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής τη συνέλαβαν με κοκαΐνη στην κατοχή της.

Η σύλληψη της μελαχρινής καλλονής έγινε στη Γλυφάδα. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σταμάτησαν το μοντέλο για τυχαίο έλεγχο και στο αυτοκίνητό της βρέθηκαν 30 γραμμάτια κοκαΐνη.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού και την ώρα του ελέγχου το μοντέλο ήταν μόνη στο αυτοκίνητο. Η νεαρή γυναίκα υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά της και ούτε γνώριζε πως βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Στο παρελθόν, με αφορμή και τη συμμετοχή της στο γνωστό reality μοντέλων, η μελαχρινή καλλονή είχε μιλήσει για την ενδοοικογενειακή βία που είχε ζήσει και τις δύσκολες ώρες στο πλευρό του Άραβα συντρόφου της.



Η Αφροδίτη Μπάρμπα, το 2011, κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy» και η καριέρα της εκτοξεύτηκε, καθώς άρχισε να δέχεται πολλές και σημαντικές προτάσεις στο χώρο του modelling. Τον ίδιο χρόνο είχε κάνει την πιο «καυτή» της φωτογράφιση στο περιοδικό Playboy.

Δείτε ακόμη: Αφροδίτη Μπάρμπα: Από το Playboy «φυλακισμένη» του σεΐχη (Εικόνες)

Μια μέρα, όμως, ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα και όλα στη ζωή της άλλαξαν. Η πανέμορφη κοπέλα γνώρισε έναν Σεΐχη, τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, ωστόσο η ιστορία δεν είχε happy ending. Η Αφροδίτη Μπάρμπα εξομολογήθηκε τη δραματική ιστορία της. Όπως υποστήριξε, τα δύο πρώτα χρόνια κυλούσαν όλα υπέροχα με τον Σεΐχη, ενώ οι δυο τους απέκτησαν και ένα κοριτσάκι, ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν. «Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο, δεν ήμουν ευτυχισμένη.


Δείτε ακόμη: Αφροδίτη Μπάρμπα και Βάσω Βιλέγκας μαζί στην Μύκονο (Βίντεο)

Γίνονταν κάποια σκηνικά μέσα στο σπίτι. Εξαφανιζόταν για αρκετές μέρες και ήμουν μόνη μου με το παιδί. Με μείωνε σαν γυναίκα, μου μιλούσε άσχημα, δεν έδινε σημασία ούτε σε εμένα, ούτε στο παιδί, δεν άφηνε χρήματα. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα. Μια μέρα που είχαμε τσακωθεί και είχε φύγει από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και τα έβγαζα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας. Το πρωί φύγαμε…», είχε πει η ίδια.