Την Τρίτη αναμένεται η μέρα θα ξεκινήσει με καλές καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα, ενώ ο καιρός θα είναι αίθριος και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια από την αρχή της ημέρας.

Ειδικότερα, αραιή συννεφιά προβλέπεται από το πρωί στη βόρεια Κρήτη η οποία θα διατηρηθεί μέχρι και το μεσημέρι και στη συνέχεια θα διαλυθεί, ενώ λίγη πρόσκαιρη συννεφιά αναμένεται τις μεσημβρινές ώρες, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα παραμείνει στα επίπεδα των τελευταίων ημερών. Θα προσεγγίσει τους 33-34 στη Βόρεια Ελλάδα και 34-36 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Στο Αιγαίο, οι μέγιστες θα κυμανθούν από 28 βαθμούς σε Κυκλάδες και βόρεια Κρήτη, μέχρι 32-33 στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν σε δυτικές βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-4, το απόγευμα 5 μποφόρ. Βοριάδες στο Αιγαίο, οι οποίοι θα εξασθενήσουν και θα πνέουν με ένταση 4-6 και μόνο τοπικά στο κεντρικό Αιγαίο 7 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-33, με βοριάδες στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 4-6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-32 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αίθριος.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού